""
""

POTVRDA: Ros Barkli može da ide!

Vreme čitanja: 1min | sre. 26.07.17. | 15:30

Vezista više nije u planovima Evertona, potvrdio je Ronald Kuman

Neka lov počne!

Izabrane vesti

Everton je poslao signal svim zainteresovanim klubovima za Rosa Brklija da su njihove ponude dobrodošle na Gudison Park. Kao što se i pretpostavljalo, došao je kraj ljubavi između Karamela i engleskog reprezentativca. To je danas potvrdio i Ronald Kuman.

Holandski trener je na konferenciji za medije posvećenoj utakmici sa Ružomberokom otkrio da Barkli više nije u planovima kluba. Odavno se spekulisalo da Barkli želi korak napred u jačem klubu, a kada je odbio novi ugovor postalo je jasno da pakuje kofere.
„Njegova situacija nije uopšte teška. Ponudili smo mu dobar ugovor, odbio je i rekao da želi novi izazov. On više nije u Evertonovim planovima i to je isključivo njegova odluka. Znali smo to i na kraju sezone. Iz uprave su mi rekli da još nemamo zvaničnu ponudu za njega. Ima još godinu dana ugovora, a mi tražimo nove igrače umesto njega. Naš odnos prema njemu će biti sa poštovanjem. Kada se vrati treninzima, biće deo prvog tima kao i svi ostali“, rekao je Kuman.

Everton mora da proda Barklija ovog leta jer je igrač ušao u poslednju godinu ugovora. Do sada su se Arsenal i Totenhem pominjali kao najvše zainetersovani igrači za vezistu Karamela. Prošlog leta je i Žoze Murinjo hteo da ga angažuje. Uprkos situaciji sa ugovorom, pretpostavlja se da će Everton na početku pregovora tražiti oko 55.000.000 evra za svog najvrednijeg igrača. 

(FOTO: Action images)


tagovi

EngleskaEvertonPremijer ligaRos Barkli

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara