"Veliki planovi Vest Hema"
"Veliki planovi Vest Hema"

Potvrđeno iz Vest Hema: Opcija A - napadač iz Francuske od 30.000.000 evra! Opcija B - još skuplji špic iz Premijer lige

Vreme čitanja: 2min | pon. 09.05.16. | 23:56

U igri su Bačuaji, Lakazet, Benteke, Boni i Volkot

Veliki planovi Vest HemaČekićari udaraju jako! U danu kad je Džejmi Vardi objavio da ostaje u Lesteru sledeće sezone, a da Žoze Murinjo planira da u Mančester junajted dovede Nemanju Matića, jedna od vesti koja je uzdrmala fudbalsku Englesku je objava plana Vest Hema da se pojača vrhunskim napadačem.

Suvlasnik londonskog kluba David Saliven potvrdio je da će, koliko do kraja sedmice, „častiti“ trenera Slavena Bilića boljim špicem od onih koje hrvatski stručnjak trenutno ima na raspolaganju.
Nadamo se da ćemo dovesti jednog ili dvojicu vrhunskih igrača. Selidba na Olimpijski stadion će na doneti dodatni prihod od oko 15.000.000 evra. Zato smo danas poslali ponudu „tešku“ 30.000.000 evra za jednog igrača“, potvrdio je Saliven Skaj sportu, koji navodi da je ponuda otišla u Francusku, te da su potencijne mete Čekičara Miši Bačuaji (Marselj) i Aleksandar Lakazet (Lion).

Izabrane vesti

BačuajiNo, to nije sve. Ako ne realizuje posao sa Francuzima Vest Hem će se okrenuti rešenju iz Premijer lige.
Druga opcija je da ponudimo između 25.000.000 i 31.000.000 evra za napadača iz Premijer lige tokom sedmice. Šta god da se desi, dovodimo top napadača. To govori o našim namerama. Ovog leta ćemo na transfere potrošiti između 38.000.000 i 63.000.000 evra, ali moramo tim da gradimo postepeno, jer ne možemo preko noći da se takmičimo da klubovima poput Mančester junajteda“, dodao je ambiciozni Saliven.

BentekeVećina britanskih medija navodi da su, kad je reč o eventualnom pojačanju Vest Hema iz Premijer lige, u igri tri imena, a da je najbliži realizaciji transfer Kristijana Bentekea (Liverpul), međutim, da bi Slaven Bilić najviše voleo da to bude Tio Volkot iz gradskog rivala Arsenala, dok se najniže kotira Vilfrdi Boni iz Mančester Sitija.

Pratite MOZZART i na našoj novoj Fejsbuk stranici!

(FOTO: Action images)


tagovi

Vilfrid BoniVest HemTio VolkotPremijer ligaMiši BačuajiKristijan BentekeEvropaEngleskaDavid SalivenAleksandre Lakazet

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara