Čengiz Under
Čengiz Under

Potvrđeno: Under na Bajernovom nišanu – Kingsli Koman nije taj

Vreme čitanja: 1min | pon. 15.10.18. | 19:34

Cena je ipak visoka... Baš visoka

Šuškalo se danima, dok potvrta nije stigla iz Turske. Memet Ozkan, predsednik tamošnjeg drugoligaša Altinordua, bivšeg kluba Čengiza Undera, potvrdio je za Gazetu delo Sport da je Turčin iz Rome na meti minhenskog Bajerna. Ne od juče...
Bavarci ga prate već duže vreme. Sve što mogu da kažem je da bi mogao da ode za mnogo novca“, rekao je Ozkan za Gazetu delo Sport.

U stvari, morao bi da ode za mnogo novca, jer Roma trenutno traži čak 60.000.000 evra za 21-godišnjeg Undera, iako ga je pre godinu dana dovela iz Istanbul Bašakšehira za svega 13.000.000. Ali u međuvremenu je Under eksplodirao i postao jedan od najzanimljivijih mladih igrača Evrope.

Izabrane vesti

Baš takvog traže na Alijanc areni, pošto su Frenku Riberiju već 35 godine, a Arjenu Robenu 34. Pride, Kingsli Koman (22) je peviše sklon povredama, a Nemci ko Nemci razmišljaju dugoročno.

Pride, Underov menadžer je Fali Ramadani koga Niko Kovač dobro poznaje iz Ajntrahta, pošto poznati menadžer brine i o karijerama Mijata Gaćinovića, Anta Rebića, pa i Harisa Seferovića, koji je u međuvremeno prešao u Benfiku.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Džengiz Under

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara