""
""

PREDLOZZI I TIPOVANJA (ponedeljak): Fikseve dana potražite među drugoligašima, biće tvrdo u Hamburgu...

Vreme čitanja: 3min | pon. 03.03.14. | 12:27

Pročitajte nekoliko predloga za 3. mart

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

FIKSEVI DANA

Izabrane vesti

LANS – TUR (tip 1, kvota 1,85)

Lans igra dobro na strani, gde je čak uspeo da eliminiše i Lion u Kupu Francuske, ali na svom terenu nikako da se reši velikog opterećenja i počne da vezuje pobede. Domaći su u poslenja dva meča u Lansu igrali nerešeno, pa je sada idealan trenutak da prekinu nezahvalnu seriju i obraduju svoje navijače. Sreća pa Tur igra očajno na strani, o čemu govori i serija od pet uzastopnih poraza van svog grada.

ČESTERFILD – PORTSMUT (tip 1, kvota 1,60)

Česterfild je počeo da kiksira u poslednje vreme, ali više nema pravo, posebno na svom terenu, ukoliko misli da ostane najozbiljniji kandidat za promociju u Ligu jedan. Portsmut je počeo da beleži solidne rezultate na gostovanjima, a onda je doživeo debakl u Skantorpu. Česterfild nimalo nije slabiji tim od Skantorpa, što bi mogao da pokaže i večeras. Prvi meč ova dva rivala u Portsmutu, Česterfild je lako rešio u svoju korist, pa ne vidimo zbog čega tako ne bi bilo i ovog puta.

VREDI POKUŠATI

SANKT PAULI – UNION BERLIN (tip X, kvota 3,25)

Ulog je veliki. Pobednik se vraća u igru za plasman u elitu, poraženi će početi da kaska za ostalim konkurentima. I jedna i drugi tim su sličnog kvaliteta i jedna greška može sve odlučiti. Zato će se igrati dosta oprezno. Domaćin ne sme da dozvoli novi kiks, pošto je prethodne nedelje protiv Dinama iz Drezdena u gostima konačno prekinuo loš niz od tri meča bez pobede, dok gosti devet utakmica za redom ne znaju za poraz i sve će učini da nastave u tom ritumu. Ako uzmemo u obzir sve gorepomenuto i dodamo da je njihov poslednji meč u Hamburgu završen bez pobednika, onda je remi najrealniji rezultat i vredi pokušati iks.

VASLUI – MEDIJAŠ (tip X, kvota 3,35)

Vaslui je prošle nedelje otkinuo bodove Klužu i sada kod kuće dočekuje Gaz Metan Medijaš u želji da dobro startuje u prolećnom delu rumunske Lige 1. Na prvi pogled kec je izgledan, međutim, ako malo zagrebete po površini dobićete razlog za dvoumljenje. Gosti su remijem završili jesen, na pripremama su ostvarili tri poraza, a loše su i započeli drugi deo sezone. Kod kuće su izgubili od Temišvara... Ne mogu doveka da služe kao bokserska vreća i vreme je da pokažu zube. Poslednja dva međusobna meča završena su bez pobednika, tako da nije isključeno da opet odigraju nerešeno. Kec možda jeste izgledan, ali u Rumuniji ponedeljak često zna da bude koban po favorita na papiru... 

ZA IZBEGAVANJE

HAPOEL HAIFA – BNEI SAHIN

Ne zna se ko je u lošijoj formi, Hapoel ne zna za pobedu na poslenjih pet mečeva, a sa druge strane gosti tri utamice nisu osetili slast trijumfa. Radi se o ekipa sličnog kvaliteta, koje su potpuno izgubile samopouzdanje, pa je najbolje izbeći tipovanje na ovaj par.

Šta vi mislite? Imate li ideje koje biste podelili s drugima? Ostavite svoj komentar ispod teksta.


tagovi

VaslujRumunijameđunarodni fudbalklađenjeGaz MetanFrancuskaEvropaEngleskabet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara