"Nije im lako: Navijači Svindona"
"Nije im lako: Navijači Svindona"

Predsednik najurio trenera, pa odmah seo na klupu!

Vreme čitanja: 1min | pon. 19.10.15. | 18:47

Poraz od Milvola uslovio je otkaz Marku Kuperu kojeg je na funkciji menadžera Svindona nasledio prvi čovek kluba

Nije im lako: Navijači Svindona

Li Pauer, predsednik engleskog trećeligaša Svindona, preuzeo je rukovođenje prvim timom nakon što je u subotu otpustio menadžera Marka Kupera

Izabrane vesti

Poraz od Milvola, četvrti uzastopni, saterao je Svindon na 20. poziciju u trećoj ligi i samo ih gol razlika trenutno ostavlja na poziciji koja garantuje opstanak na kraju sezone. 

Zato je klub zvanično potvrdio odluku da će Pauer preuzeti rukovođenje timom sve dok se ne pronađe adekvatno rešenje.
“Na žalost, igre i rezultati ove sezone nisu dobri u onoj meri u kojoj je klub to očekivao gledajući trenutnu snagu ekipe. Predsednik, Li Pauer, smatrao je da je vreme za promene i obavestio je Marka o svojoj odluci odmah nakon subotnjeg poraza. Upravo će Pauer preuzeti privremeno funkciju šefa stručnog štaba, ali sigurno je da on neće biti dugoročno rešenje na klupi. Planiramo da do kraja meseca imenujemo novog menadžera”, saopštili su iz Svindona.

Pauer, nekadašnji napadač Noriča, ali i menadžer Kembridž Junajteda, tvrdi da je potpuno kompetentan za funkciju privremenog šefa stručnog štaba.
“Znam da ljudi kada čuju za ovakvu odluku odmah pomisle “šta se to događa?”, ali 12 godina sam igrao u svim engleskim i škotskim divizijama. Da nisam vlasnik ili predsednik kluba niko ne bi ništa rekao. Ovako, situacija je neuobičajena, iako sam ja samo običan bivši fudbaler koji je vlasnik fudbalskog kluba”, zaključio je Pauer.

Pratite MOZZART i na Vajberu!

(FOTO: Action Images)


tagovi

Svindonsmena treneraMark KuperLi PauerEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara