""
""

„Predsednik“ naredio da Maskerano puca penal

Vreme čitanja: 1min | čet. 27.04.17. | 15:04

Čudan način da postigne prvi gol u dresu Barselonu posle sedam godina

Katalonija je sinoć videla čudo kakvo nije za sedam godina. Toliko trofeja, pobeda, golova, spektakularnih poteza i lepog fudbala je viđeno u Barseloni prethodnih sedam godina da je navijačima ostalo teško da zamisle neku želju koja već nije ispunjena.

Izabrane vesti

Ipak, sinoć se desilo nešto što nikada ranije nisu videli. Havijer Maskerano je dao prvi gol u dresu Barselone! Posle čak 319 utakmica za Blaugranu.

Pre toga je Maskerano dao samo šest golova u karijeri: Tri za reprezentaciju Argentine, jedan za River Plejt i dva za Liverpul. Konačno je dočekao i prvnac za Barsu pošto je iz penala zatresao mrežu u finišu kanonade protiv Osasune.

Terali su saigrači i ranije Maskerana da šutira penal, ali je on odbijao. Sve do sinoć. Ivan Rakitić je otkrio tajnu.
„Želeo sam da ga izvedem, ali je Pike rekao da dopustim Maskeranu da se upiše u strelce. A predsednika moraš da slušaš! Ispalo je dobro“, rekao je Rakitić.

Naravno, pod predsednikom misli na Pikea. Štoper Barselone je još davno istakao želju da jednog dana postane prvi čovek kluba, a o tome se sve više priča i spekuliše, tako da će veće iznenađenje biti ako Pike ne bude predsednik Barse, nego ako bude... Igrači ga već slušaju bez pogovora. 

(FOOT: Action images)


tagovi

ŠpanijaPrimeraIvan RakitićHavijer MaskeranoEvropaĐerar Pike

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara