"Remi Kabela"
"Remi Kabela"

Predsednik savetuje Kabelu: Šta ćeš u Njukaslu, umrećeš tamo od dosade!

Vreme čitanja: 1min | čet. 23.01.14. | 16:36

Doduše, nije baš rekao "umrećeš"... Nego smo malo ublažili

Remi KabelaMnogo se prašine diglo oko transfera Remija Kabele u Njukasl. Navodno, od njega zavisi i da li će Joan Kabaj ostati na Sent Džejms Parku. Ali sve to ne zanima kontroverznog predsednika Monpeljea Luja Nikolina, kojeg zanima samo njegov klub. I budućnost 23-godišnjeg fudbalera kojem želi sve najbolje. A to najblje, smatra Nikolin, Kabela neće imati u taboru Svraka.
"Već imamo jednog našeg tamo (Mapu Janga-Mbivu, prim.aut.) i nadam se da on uživa. Ali mislim da Remi zaslužuje nešto drugačije od Njukasla. Lično, ne bih išao tamo. U Njukaslu možeš samo da se use...š od dosade", bez dlake na jeziku je Nikolin u intervjuu za francuski RTL.

Navijači Svraka će mu svakako zapamtiti ovakvu uvredu, ali teško da će se Nikolin uzrujati. Odavno je on poznat kao lik koji ume da izjavama uzburka javnost. Ideje kolega iz Engleske uopšte ga ne dotiču.
"Njukasl je zainteresovan zato što će neće moći da odbiju keš Pari Sen Žermena. Ali nismo mi glupi da tim Englezima damo Kabelu za Kabaja", prozreo je Nikolin lukav plan Njukasla.

Izabrane vesti

(FOTO: Action Images)


tagovi

Zima 2014MonpeljeRemi KabelaPremijer ligaLuj NikolinLiga 1EvropaEngleskaFrancuska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara