""
""

Preokret: Milan Lukač oprostio Partizanu 70.000 evra i otišao u Ahisar

Vreme čitanja: 1min | pet. 10.07.15. | 23:28

Iskusni golman u subotu jutro putuje u Tursku

Milan Lukač od sutra definitivno neće biti golman Partizana. Doskorašnji čuvar mreže crno-belih seli su u Tursku, ali ne kako se u prvi mah činilo u Adanu, već u tabor prvoligaša Ahisara.

Do obrta u slučaju transfera povremenog srpskog reprezentativca došlo je u poslednja 24 sata. Iako se činilo da je Adana favorit za njegov potpis, javili su se čelnici Ahisara, ponudili daleko bolje finansijske uslove i ostavili 29-godišnjem čuvaru mreže samo jednu soluciju - da prihvati njihove uslove. Iako je u međuvremenu u opticaju bio u švedski šampion Malme, Lukač se odlučio da se oproba u klubu koji u svom kadru ima i nekoliko poznatih imena, poput Lomana Lua Lue ili Didijea Zokore, a čiji napad predvodi nekadašnji centarfor Crvene zvezde Bruno Mezenga.

Izabrane vesti

U društvu menadžera, Milan Lukač u subotu jutro kreće put Turske na potpis ugovora sa novim poslodavcima, a u Ahisar stiže bez obeštećenja, jer je oprostio oko 70.000 evra duga (na ime nagrade za osvajanje šampionske titule i premije za prošlogodišnji plasman u grupnu fazu Lige Evrope), pa je dobio „čiste“ papire, iako mu je ugovor isticao u junu naredne godine.

Milan Lukač je za Partizan odigrao 46 utakmica, a njegovim odlaskom nameće se dilema pred Zoranom Milinkovićem: da li kupiti još jednog čuvara mreže ili su Živko Živković i Filip Kljajić dovoljni za napad na Ligu šampiona?

(FOTO: Star sport)


tagovi

SuperligaSuper ligSrbijaprelazni rok 2015FK PartizanMilan LukačEvropaahisar

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara