"Andrija Prlainović"
"Andrija Prlainović"

Prlainović: Veliki sam optimista zbog načina kako igramo u poslednje vreme

Vreme čitanja: 1min | pon. 25.03.13. | 15:35

Proslavljeni srpski vaterpolista ističe da Crvena zvezda ima velike šanse da prođe Seged

Andrija Prlainović

Vaterpolista Crvene zvezde Andrija Prlainović istakao je da je optimista kada je u pitanju plasman crveno-belih u polufinale Lige šampiona.
"Imamo šanse da pobedimo, biće neizvesno, interesantno, ali oprimista sam s obzirom na to kako igramo u poslednje vreme. Dobra stvar je što ćemo revanš igrati kod kuće", rekao je Prlainović na Beogradskom sajmu automobila na kojem su srpski olimpijci obišli štand Fijata.

Izabrane vesti

On je dodao da je Seged ozbiljna ekipa koja je sa velikim ambicijama ušla u ovu sezonu.
"Seged je osvojio Len kup pre tri godine. Prošle godine su bili fatalni za Partizan, imaju kvalitetan sastav sa dosta reprezentativaca. Molnar je jedan od najboljih mađarskih igrača u istoriji, a imaju i iskusnog Sivoša", rekao je Prlainović.

On se osvrnuo na utakmicu sa Radničkim u kojoj je on isključen na početku meča koji je završen nerešenim rezultatom - 8:8.
"Uplašio sam se za dalji tok meča, ali završilo se odlično po nas. Bio sam toliko srećan, kao da smo osvojili Ligu šampiona. Ne bih sada komentarisao suđenje, o tome će se pozabaviti ljudi iz kluba. Ekipa je pokazala da može da igra bez mene, iako sam jedan od ključnih igrača i mnogo vremena provodim u bazenu", isatkao je Prlainović.

Prva utakmica četvrtfinala Lige šampiona između Segeda i Crvene zvezde na programu je 17. aprila, a revanš je 1. maja.

(Foto: MN Press)


tagovi

Andrija PrlainovićEvropaSrbijaVK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara