""
""

Promene u Partizanu: Tomić neće psihologa, ali hoće tri stručnjaka za kondiciju

Vreme čitanja: 2min | pet. 15.01.16. | 09:48

Trener crno-belih kaže da je doveo najboljeg stručnjaka na Balkanu u svojoj oblasti

Dubok rez najavljen dolaskom Ivana Tomića za trenera neće osetiti samo igrački kadar, koji već trpi ozbiljne promene, već i stručni štab Partizana. Novi trener crno-belih izabrao je tim saradnika, a među informaicjama koje odmah upadaju u oči nalazi se i ona da se odrekao pomoći Miroljuba Puškića, psihologa angažovanog u jesen 2015. godine.

Puškića je u klub dovela uprava Parnog valjka, smatrajući da je potrebno podići samopouzdanje ekipi posle katastrofalnih rezultata na početku sezone. Efekat - nula. Sa psihologom u stručnom štabu Partizan se umesto napred kretao nazad i otuda je razumljiva želja Ivana Tomića da u njegovom štabu ne bude mesta za stručnjaka iz pomenute oblasti.

Izabrane vesti

Možda za psihologa nema, ali zato za kondicione trenera ima i te kako. Uovom trenutku u Partizanu su čak trojica. Starosedeocu Miši Filipoviću Ivan Tomić je priključio Aleksandra Tomića, koji je radio u stručnom štabu Vuka Rašovića, a novo lice među crno-belima je i Andreja Milutinović.

Njemu je poverena briga o što bržem i efektnijem oporavku igrača posle treninga i utakmica, a koliko je cenjen u svom poslu pokazuje podatak da je brinuo o rehabilitaciji fudbalera ukrajinskog Šahtjora, milanskog Intera.
Andreja Milutinović je najbolji stručnjak u Srbiji, na Balkanu, pa i šire u svojoj oblasti“, hvali u izjavi za Sportski žurnal novog člana stručnog štaba Ivan Tomić, trener Partizana, kome će asistirati još Dražen Bolić, Žarko Lazetić, Radiša Ilić, Miloš Bašić, Miša Filipović, Aleksandar Tomić i Goran Sretenović.

Pratite MOZZART i na našoj novoj Fejsbuk stranici!

(FOTO: Star sport)


tagovi

SuperligaSrbijaFK PartizanMiroljub PuškićIvan TomićAndreja Milutinović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara