""
""

Proradila veza Kanga - Ruiz, Orlandić ne staje! Pogodio i Parker!

Vreme čitanja: 2min | sre. 06.07.16. | 19:40

Crveno-beli ubedljivi protiv slovenačkog drugoligaša Brežica – 8:0

Hladan tuš protiv Pandurija, pa euforični talas posle utakmice sa slabašnim Brežicama. To je put navijača Crvene zvezde za samo 24 sata.

Fudbaleri srpskog šampiona demolirali su slovenačkog drugoligaša Brežice rezultatom 8:0 i donekle se iskupili za poraz od Pandurija.

Izabrane vesti

Glavna vest iz Čateža glasi: proradil je veza Kanga – Ruiz. Tandem pojačanja Crvene zvezde našao se u „mešovitoj“ startnoj postavi crveno-belih i pokazao da bi srpski šampion mogao da ima velike koristi od njih u bližoj budućnosti. Istina, Brežice ne mogu da  budu ozbiljan paramter trenutne forme.

Upravo je Gabonac asistirao Ruizu u 21.minutu za vodeći gol Crvene zvezde. Kanga je bio arhitekta Zvezdine igre u prvom poluvremenu. Ponovo se isticao velikim radijusom kretanja, uspeo je da asistira i Sikimiću u 43.minutu. Iskusni napadač je za tri minuta dva puta pogodio mrežu Brežica i ispisao rezultat posle prvog poluvremena – 3:0.

Ovo su pripreme Petra Orlandića. Snažni napadač pogađa u seriji i ne staje. Juče je zabeležio het-trik u sudaru sa Krškom, a danas je ponovo terorisao golmana slovenačkog kluba. Nekadašnji napadač Zete je u 51.minutu pogodio glavom na asistenciju Vučićevića. Do kraja meča uspeo je da promaši penal, pogodi prečku i postigne još jedan gol. Kako bilo Orlandić se ozbiljno nametnuo stručnom štabu, jer je za 24 sata postigao pet golova.

Meč protiv Brežica dugo će pamtiti i mladi Vučićević. On je zatresao mrežu na asistenciju Plavšića.

Tačku na meč stavili su zaboravljeni Paker i raspoloženi Plavšić.


tagovi

SuperligaSrbijaPetar OrlandićGelor KangaEvropaDžon RuizFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara