"Manolo Gabijadini"
"Manolo Gabijadini"

Pukli pregovori u Napulju, Gabijadini ide već u januaru

Vreme čitanja: 1min | uto. 08.11.16. | 23:35

Da li to Mauricio Sari pravi mesto za Simonea Zazu

Manolo GabijadiniMauricio Sari je po svemu sudeći izgubio strpljenje, a uprava kluba nije imala druge no da posluša šefa struke i prekine pregovore o produžetku saradnje sa napadačem Manolom Gabijadinijem.

Mediji na Apeninima podsećaju da se 24-godišnji fudbaler nije najbolje snašao kad je trebalo da odmeni Gonzala Iguaina, a da mu to ne uspeva ni sada kada je Arkadijuš Milik van stroja zbog povrede. Sariju je to bio dovoljno da proceni da Gabijadini jednostavno nije igrač za formaciju 4-3-3.

Izabrane vesti

Napoli je tako izašao iz pregovora kojim su Gabijadinijeva primanja trebalo da budu duplirana, a ostanak produžen do 2021. godine. Sadašnji ugovor mu ističe na leto 2019. pa je sasvim moguće da će već u januaru Napolitanci na Gabijadinijevo ime zakačiti znak: na prodaju.

Klupski radio Kis Kis baš ranije danas pominjao je mogućnost da Napoli iz Vest Hema dovede Simonea Zazu. Ranije se šuškalo i o Aleksandru Mitroviću iz Njukasla. Bilo kako, o odlasku Gabijadinija sada se već glasno priča. Zaza je na kapijama San Paola.

(FOTO: Action Images)


tagovi

EvropaItalijaManolo GabijadiniNapoliSerija A

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara