""
""

Rad ostaje bez trenera

Vreme čitanja: 1min | uto. 22.12.15. | 11:14

Milan Milanović se seli na Maltu

Ne zaustavlja se trenerska vrteška u Superligi. Partizan je pomerio Ljubinka Drulovića i na sedište postavio Ivana Tomića, Milorad Kosanović još ne zna da li ostaje u Borcu, neizvesna je sudbina Radmila Ivančevića u Novom Pazaru, niko ne može da tvrdi da će OFK Beograd sačuvati posao Miodragu Profi Radanoviću, ali prvi sledeći klub elitnog ranga koji bio mogao da ostane bez šefa struke je - Rad.

Milan Milanović, koji je minulih godinu i po dana predvodio Građevinare, dobio je ponudu da se preseli na Maltu. Njegov naredni izazov, po svemu sudeći, biće Birkirkara, trenutno trećeplasirani tim tamošnjeg prvenstva.

Izabrane vesti

Kontakt je uspostavljen, očekuje se da se najkasnije u sredu utanače detalji buduće saradnje. Možda čak i u Zagrebu, potencijalnom mestu sastanka predstavnika malteškog kluba i Milanovića, koji je za vikend boravio na egzotičnom ostrvu u Sredozemnom moru i posmatrao dve utakmice. Između ostalog i Birkirkare.

Čelnici Rada, piše Sportski žurnal, veruje Milanu Milanoviću uprkos ne baš pohvalnim rezultatima u jesenjoj sezoni, ali bi ponuda iz inostranstva mogla da presudi da se posle četiri godine u srpskom fudbalu ponovo otisne preko granice, imajući u vidu činjenicu da je od 2010. do 2012. vodio moldavski Šerif.

Pratite MOZZART i na Vajberu!

(FOTO: Star sport)


tagovi

SuperligaSrbijaRadMilan MilanovićBirkirkara

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara