"Vuk Radivojević"
"Vuk Radivojević"

Radivojević pred Zvezdu: Bolji su, ali ne dolazimo sa belom zastavom

Vreme čitanja: 1min | sub. 14.11.15. | 15:20

Bivši bek crveno-belih spreman za još jedan susretu - protiv

Vuk Radivojević

Pred timom iz Laktaša je izuzetno težak zadatak, Igokea posle dva poraza želi da se vrati na pobednički kolosek, a za protivnika u desetom kolu ABA lige ima lidera takmičenja, ekipu Crvene zvezde. Za iskusnog beka Vuka Radivojevića utakmica u Beogradu ima specifičnu težinu, jer je godinama bio član crveno-belog tabora i kapiten tog tima.
"Utakmici prilazim sa posebnim emocijama koje moram ostaviti po strani kad počne duel. Liga je izjednačena, timovi su u kadrovskim problemima, a Beograđani su izraziti favoriti, no mi nećemo nositi belu zastavu. Imamo mlad sastav, mnogo igrača nije igralo na Jadanu, a tek protiv Zvezde. Zato je to veliki izazov i motiv, sigurno će se saigrači potruditi da pruže maksimum", rekao je Radivojević za MOZZART Sport.

Izabrane vesti

Radivojević podvlači da je Zvezda najkvalitetniji tim u ligi.
"I pored toga mi ćemo probati da pružimo svoju igru, bilo je uspona i padova, ali to je razumljivo jer imamo mlad sastav. Trudili smo se da se što bolje spremimo za Zvezdu, igraćemo maksimalno agresivno, rasterećeno i možda ako ponovimo neke partije od ranije napravimo novo znenađenje na Jadranu, a već ih je bilo nekoliko", kazao je na kraju Vuk Radivojević.

Utakmica Zvezda - Igokea igra se u nedelju od 17.00 sati.

Piše: Đurđe Mečanin;
Foto: Igokea/Nenad Vuruna.


tagovi

Vuk RadivojevićJadranska ligaIgokeaFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara