""
""

Radonjić: Jadran nas je potrošio, biće potrebno vreme da se spremimo za ono što nas čeka

Vreme čitanja: 1min | uto. 05.05.15. | 21:32

"Nadamo se da ćemo sutra i u narednim danima misli potpuno usmeriti ka domaćem prvenstvu i početi pripremu za ono što nas očekuje do kraja sezone", poručio je strateg crveno-belih

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je posle pobede nad pančevačkim Tamišom da je evidentno da je njegova ekipa potrošila mnogo energije u plej-ofu Jadranske lige.

Izabrane vesti

Crveno-beli su osvojili prvi trofej u regionalnom takmičenju trijumfom nad Cedevitom, a večeras su u hali Pionir ubedljivo savladali Tamiš sa 84:54 u trećem kolu Superlige.
“Mislim da je i večeras bilo evidentno da smo potrošili mnogo energije kroz plej-of i da će biti potreban određen period da se vratimo na jedan nivo kojim možemo biti zadovoljni i spremni za ono što nas očekuje. Momci su uradili ono što smo i planirali večeras, a najvažnije je da nije bilo povreda. Nadamo se da ćemo sutra i u narednim danima misli potpuno usmeriti ka domaćem prvenstvu i početi pripremu za ono što nas očekuje do kraja sezone“, rekao je Radonjić posle utakmice u Pioniru.

On je na meču sa Tamišom nešto veću minutažu dao nekolicini mlađih igrača, među kojima je i Nikola Rebić.
“Još jednom smo pokazali da u svakoj utakmici pristupamo maksimalno ozbiljno. Odbrana je bila na zavidnom nivou i iz toga smo uspeli da ostvarimo dosta lakih poena. Od početka smo držali kontrolu meča, pravili lake pasove i to je rezultiralo laku realizaciju i ovoliku prednost. Nama preostaje da se posle plej-ofa ABA lige svaku sledeću utakmicu dočekamo na najvišem mogućem nivou spreme“, istakao je Rebić.

(FOTO: MN Press)


tagovi

SrbijaNikola RebićKLSKK TamišDejan RadonjićFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara