"Aleksandar MItrović"
"Aleksandar MItrović"

Rafa precrtao Mitrovića?

Vreme čitanja: 2min | uto. 03.01.17. | 10:12

Skot Hogan na meti Njukasla

Aleksandar MItrovićKad je bio na terenu završavao je posao. Ali kako je vreme odmicalo šansi je bivalo sve manje, da bi spekulacije počele čim je Rafael Benitez saopštio spisak od 18 igrača za utakmicu sa Blekburnom. Na njemu nije bilo Aleksandra Mitrovića, a čini se da srpskog internacionalca nema ni u daljim planovima Njukaslovog trenera.

Lokalni listovi, naime, danas pišu o kontaktima Njukasla i Brentforda oko 24-godišnjeg napadača Skota Hogana, koji je privukao i pažnju Vest Hema, pa i RB Lajpciga. Na Sent Džejms Park otišao je odgovor koji Brentford svima šalje: cena je 15.000.000 funti.

Izabrane vesti

Za ovu priču međutim nije ni toliko bitno ni da li će Njukasl uspeti i da dovede Hogana koliko sama informacija da Svrake uopšte traže špica, a pominje se čak i interesovanje za Kaluma Vilsona iz Bornmuta. Dvajt Gejl je sa 19 golova opravdao poverenje šefa i zacementirao svoje mesto u startnih 11 Njukasla. Ako uprava dovede još jedno skupoceno pojačanje čemu Mitrović može da se nada?

Pa, transferu u Premijer ligu recimo. Jer ma koliko nelogično zvučalo, u Mitrovićevom slučaju moglo bi da se ispostavi da ga njegov klub iz druge tera u prvu ligu. Barem na šest meseci. Svonsi je odavno zainteresovan. Samo da vidimo šta kaže novi trener Pol Klement. Kristal Palas je druga opcija.

Dobar deo navijača Njukasla se, doduše, još nada da je Benitez samo želeo da odmori Mitrovića protiv Blekburna. Bila je to treća utakmica Njukasla u razmaku od samo sedam dana. Problem je, međutim, što je Mitrović u dve prethodne odigrao samo 12 minuta. Gejl je 178. Jasno je ko je trebalo da odmara ako je do toga.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Skot HoganEvropaEngleskaČempionšipAleksandar Mitrović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara