""
""

Rafal mlađih pionira Partizana: Zvezda na Teleoptiku demolirana sa 7:1!

Vreme čitanja: 1min | pon. 16.11.15. | 13:21

Selekcija koju vodi Zoran Mamić više nego ubedljiva protiv vršnjaka, koje je na do sada vodio Vidak Bratić, novi pomoćnik Nenada Lalatovića u Vojvodini

Sve mlađe kategorije fudbalskog kluba Partizan bile su više nego ubedljive proteklog vikenda, ali su najsnažniji utisak ostavili mlađi pioniri Parnog valka, koji su u večitom derbiju više nego ubedljivo savladali vršnjake iz Crvene zvezde rezultatom 7:1 (2:1).

Izabrane vesti

Izabranici Zorana Mamića, generacija rođena 2002. godine, naneli su prilično težak poraz vršnjacima koje do sada predvodio Vidak Bratić. Bivši prvotimac Zvezde je, kao što je i poznato, postao jedan od pomoćnika novog šefa struke Lala Nenada Lalatovića.

Crno-beli su na Teleoptiku pred 300 gledalaca poveli već u petom minutu, prvim golom Filipa Stevanovića na ovom meču, dok je samo tri minuta kasnije Lazar Pejčić duplirao vođstvo domaćina, posle najbolje akcije na utakmici i asistencije Stevanovića. Kada je Milan Jovanović u 22. minutu smanjo na 2:1 i postavio konačan rezultat prvog poluvremena, izgledalo je da bi u nastavku moglo da bude znatno više uzbuđenja, ali nije bilo tako.

Seriju golova Partizana u drugom poluvremenu otvorio je Miloš Milivojević, a onda su uspedili pogoci Uroša Obradovića, potom ponovono Stevanovića, dok su poslednja dva u 63. i 68. minutu bila delo Andreja Bogićevića.

Nakon ove pobede mladi fudbaleri Partizana su uvećali prednost u odnosu na večitog rivala na četiri boda.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

FK PartizanVidak BratićSuperligaSrbijamlađi pioniriLazar PejčićFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara