""
""

Rakočević: Bilo je teško, borili smo se pošteno i malo sreće nam se vratilo

Vreme čitanja: 2min | pon. 10.06.13. | 23:06

“Imao sam jako tešku povredu, trebalo je da budem mesec dana van terena. Imao sam tu terapiju plazmom posle koje sam se vratio već posle deset dana, što je previše rano. Osećao sam se loše i nesigurno, ispao sam iz forme, osećao tegobe, ali se polako vraćam u stanje pre povrede i nadam se da će me noga poslužiti za dalje. Meni je svaki dan bitan za oporavak, ali će mi pomoći adrenalin koji dobijam od naše publike”, rekao je kapiten crveno-belih

Igor Rakočević ponovo je heroj Crvene zvezde. Vremešni kapiten ubacio je 18 poena u trećem meču finalne serije plej-ofa i kumovao prvoj pobedi svog tima, koja vraća nadu u eventualni preokret i osvajanje šampionske titule.
“Ovo je jako bitna pobeda za nas. Imali smo problema sa povredama, lošom formom, ali smo pokazali da imamo snage i karakter. Bilo je jako teško, napravljeno je mnogo faulova, bilo dosta kontakata, ali smo uspeli da ostanemo u životu”, rekao je Rakočević.

Kapiten crveno-belih otkrio je novinarima da je zbog povrede lista trebao da ostane van terena gotovo mesec dana, ali da je posle terapije plazmom uspeo koliko-toliko da se oporavi i spremi za finalnu seriju.
“Imao sam jako tešku povredu, trebalo je da budem mesec dana van terena.  Imao sam tu terapiju plazmom posle koje sam se vratio već posle deset dana, što je previše rano. Osećao sam se loše i nesigurno, ispao sam iz forme, osećao tegobe, ali se polako vraćam u stanje pre povrede i nadam se da će me noga poslužiti za dalje. Meni je svaki dan bitan za oporavak, ali će mi pomoći adrenalin koji dobijam od naše publike”.

Izabrane vesti

Za kraj, Rakočević je prokomentarisao je trojku iz okreta, koja je ušla od table.
“Kada šutirate iz okreta bolje je da bacite loptu jače, jer je veća šansa da uđe od table. Borili smo se pošteno i možda nam se malo sreće vratilo“, zaključio je Rakočević.

(FOTO: MN Press)


tagovi

FK Crvena zvezdaIgor RakočevićKK Crvena zvezdaKošarkaška Superligaplej-ofSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara