""
""

Rambo: U Brazilu nema nameštanja kao kod nas!

Vreme čitanja: 1min | ned. 08.12.13. | 08:28

"Zamislite da ovde Crvena zvezda i Partizan ispadnu, nemoguće! U Brazilu klubovi takvog renomea mogu", rekao je Dejan Petković

Ulaskom velikog kapitala u poslednjih nekoliko godina, brazilska Serija A iz godine u godinu postaje sve neizvesnija i nepredvidivija, a takav je slučaj bio i ove sezone. Kolika je ujednačenost timova u tamošnjem prevenstvu govori i činjenica da su pred ispadanjem u drugu ligu velikani Vasko da Gama i Fluminense.

Pred poslednje kolo, koje je na programu u nedelju, čak šest timova strepi za optanak u najvišem rangu.
"Prvenstvo je jako, ma šta god neko mislio. Tamo nema opuštanja i što je najvažnije – nema nameštanja kao kod nas! Ja živim tamo, dobro znam šta se i kako radi, a za dešavanja u Srbiji čujem od svih, te tri za tri, te ovo, te ono. Zamislite da ovde Crvena zvezda i Partizan ispadnu, nemoguće! U Brazilu klubovi takvog renomea mogu", rekao je Dejan Petković za Žurnal.

Izabrane vesti

Populatni Rambo je prava fudbalska ikona u Brazilu, nastupao je za Vitoruju, Vasko da Gamu, Fluminense, Gojas, Santos, Atletiko Mineiro, a u dva navrata i za Flamengo, gde je i završio fudbalasku karijeru.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

BrazilDejan PetkovićJužna Amerikameđunarodni fudbal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara