Ranijeri se uzda u dobre odnose s Čelsijem i želi Kejhila

Vreme čitanja: 1min | pet. 14.12.18. | 20:51

Fulamu je pod hitno potreban štoper koji će praviti razliku

Fulamovi problemi u odbrani ozbiljno prete da ugroze ostanak u Premijer ligi na kraju sezone, što Klaudio Ranijeri želi da predupredi i pod hitno u januaru osnaži defanzivnu liniju.

Potraga za pravim igračima u poslednjoj liniji traje, a najnovije ime na listi želja je - Geri Kejhil. Prema informacijama Skaj Sporta, Fulam se nada da bi u januaru mogao da dobije Čelsijevog kapitena bar na šestomesečnu pozajmicu. 

Izabrane vesti

U klubu se uzdaju u Ranijerijeve dobre odnose s upravom Čelsija i njegovu mogućnost da privuče iskusnog štopera da klupske boje, ali ne i grad. Kejhil se nalazi u neprijatnoj situaciji i žrtva je sistema novog trenera Mauricija Sarija, jer na terenu voli da ima štopere koji znaju s loptom. Zbog toga su David Luiz i Antonio Ridiger dobili prednost umesto Kejhila, koji uglavnom dobija minute u Ligi Evrope i kup takmičenjima...

Kejhilu, takođe, ugovor sa Čelsijem ističe na leto, pa bi od januara mogao da pregovara samoostalno o novom angažmanu za leto. Fulamu je potrebno da Kejhila dobije odmah, pre nego što bude kasno. Zato se kao opcija pominje pozajmica do kraja sezone, a onda možda i produžetak saradnje, ukoliko bi se Fulam izborio za opstanak. 

Nekadašnjeg engleskog reprezentativca u ovom trenutku prati i Milan, koji čak ima otvorene pregovore s Čelsijem, ali zasad niko nema određenu prednost po pitanju eventualnog potpisa. 

Kejhil je ove sezone odigrao tek sedam utakmica u svim takmičenjima, uz 561 minut. 

Foto: Reuters


tagovi

Zimski prelazni rok 2019Geri Kejhil

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara