"Rukovanje Rašovića i Bekvalca"
"Rukovanje Rašovića i Bekvalca"

Rašović: Bingo Luka i Pauljević van forme

Vreme čitanja: 2min | sub. 11.05.13. | 18:17

"Ako se ispostavi da je bio penal, sudiju Santrača bi trebalo izbaciti iz sudijske organizacije", kaže trener Radničkog

Rukovanje Rašovića i Bekvalca

Pobedi se u zube ne gleda, čak i kada je izvojevana uz dosta sreće. Ipak, trener Partizana Vuk Rašović pohvale upućuje i na račun Predraga Luke čiji je ulazak u igru razmrdao Partizan da bi njegov pas ka Saši Iliću omogućio crno-belima da odnesu ceo plej sa gostovanja kod Radničkog 1923.
"Znali smo šta nas čeka, da će biti teško, jer Radnički po kvalitetu ne zaslužuje mesto na kojem se trenutno nalazi. Mnogo nam znači ova pobeda, jer svi znate da nam sledi večiti derbi sa Crvenom zvezdom. Prevagu je doneo Predrag Luka, koji je bio pravo osveženje. Odradio je sve kako smo se dogovorili", rekao je Rašović na konferenciji za novinare posle meča na Čika Dači.

Izabrane vesti

Ipak, nisu svi zaslužili komplimente. Pre svih Branko Pauljević, koji je zamenjen već u 29. minutu.
"Pauljević jednostavno nije u formi, dugo nije igrao i imali smo velikih problema po toj strani".

Kolega iz Radničkog Dragoljub Bekvalac žali za propuštenim šansama, a sumnja u i ispravnost odluke Dejana Santrača da start Vojislava Stankovića na Dušanu Petronijeviću ne okarakteriše kao penal.
"Ne volim da pričam dok ne vidim snimak, ali ako se ispostavi da je penal postojao sudiju bi trebalo izbaciti iz sudijske organizacije. Uveren sam da se Partizan ne bi oporavio posle toga. I da je Beljić u prvom poluvremenu pogodio sa pet metara utakmica bi imala drugačiji tok. Ali, nije to nedostatak sreće, ne verujem u to. Nismo imali znanja da pobedimo, iako želja i htenje nisu izostali".

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Branko PauljevićDejan SantračDragoljub BekvalacFK PartizanPredrag LukaRadnički KragujevacSrbijaSuperligaVuk Rašović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara