""
""

Rašović: Živeće Partizan i posle Tuna; Kojić ne igra, dilema Šćepović

Vreme čitanja: 2min | uto. 27.08.13. | 13:48

''Nemamo igrače, niti ekipu koja zna da se brani, želimo da dođemo što pre do svoje igre i gola'', rekao trener crno-belih pred revanš sa Švajcarcima

Trener Partizana Vuk Rašović rekao je da crno-beli u revanš meču baraža za plasman u Ligu Evrope protiv švajcarskog Tuna neće čuvati prednost iz Beograda, stečenu golom Miloša Jojića (1:0).
"Čeka nas teška utakmica i rival koji ima ozbiljan mentalitet. Oni će pokušati što pre da anuliraju zaostatak iz Beograda. Naša je želja, ipak, Liga Evrope, ovo je sjajna prilika da se izborimo za još šest velikih evropskih utakmica", rekao je Rašović.

On je naveo da ne računa na napadača Nemanju Kojića, koji je tek juče odradio prvi trening posle povrede, dok će odluku o Marku Šćepoviću, koji čeka ishode pregovora o transferu doneti večeras, a pošto Ismail Beko Fofana nema pravo da još igra u Evropi, to ostavlja Aleksandra Mitrovića kao jedinu sigurnu opciju u špicu.
"Mi nemamo igrače, niti ekipu koja zna da se brani, želimo da dođemo što pre do svoje igre i gola. To će biti naše opredeljenje u Švajcarskoj. Očekujem da će Tun vrebati naše greške, moramo da budemo uporniji od njih i pokažemo veću želju za pobedom".

Izabrane vesti

Na pitanje da li je revanš sa Tunom utakmica sezone za Partizan Rašović je rekao:
"Za nas je svaki naredni meč najvažniji u sezoni, a Partizan će šta god da se desi u četvrtak nastaviti da živi i bude to što jeste. Spremni smo na to što nas čeka i ući ćemo u utakmicu kao da nemamo prednost iz Beograda", poručio je Rašović i dodao da su igrači u Staroj Pazovi trenirali na veštačkoj travi i da će to biti dovoljno da se naviknu na uslove koji ih čekaju u Tunu.

Golman Vladimir Stojković rekao je da crno-beli imaju dobar rezultat iz prvog meča i da je uveren da će to biti dovoljno za plasman u grupnu fazu.
"Očekujem težak meč, oni imaju gol minusa i pretpostavljam da će pokušati što pre da dođu do pogotka. Imaju dva veoma kvalitetna napadača, međutim, ne idemo tamo da se branimo. Siguran sam u pozitivan rezultat i prolaz dalje", poručio je Stojković i dodao da njegov eventualni odlazak iz kluba ne zavisi od ishoda utakmice u Švajcarskoj, koja je na programu u četvrtak od 20 časova.

 

(FOTO: Star sport)

 


tagovi

Liga EvropeMarko ŠćepovićNemanja KojićFK PartizanSrbijaSuperligaTunVuk Rašović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara