"Navijači Vasluja nisu srećni"
"Navijači Vasluja nisu srećni"

Rasulo u Vasluju: Profesore, izvinite, ekipa štrajkuje, pa ja igram protiv Steaue

Vreme čitanja: 2min | pet. 11.04.14. | 14:40

Stranci na kraju ipak nisu uspeli da ubede domaće igrače da odbiju da izađu na teren. Ali, štrajka će zato biti tokom utakmice

Navijači Vasluja nisu srećniAko ste jutros prebirali po listi tražeći prave parove za tiket verovatno vas je kvota od 1,17 na Steauu odbila od klađenja na meč slavnog kluba iz Bukurešta. Ali, rasmislite opet, jer će lideri Lige 1 večeras za protivnika imati ekipu demotivisanu do maksimuma – Vasluj.

A malo je nedostajalo da rumunskom gigantu na crtu izađu juniori Vasluja, pošto su prvotimci odbili da putuju megdan Steaui.
"Plaćenici!", grmeo je uvređeni vlasnik Žuto-zelenih Adrijan Porumboju, ali je zaboravio da se osvrne na dugove prema igračima od kojih neki platu nisu dobili celih osam meseci.

Izabrane vesti

Zato je autobus Vasluja put prestonice krenuo sa juniorima koji su "skupljani lopatom" (mnogi su bili na pozajmicama, pa su usput ulazili), a rumunski mediji puni su duhovitih đačkih opravdanja..
"Profesore, znam da je školski dan, ali Steaua?", šaljivo zamišljaju lokalni mediji tinejdžere kako mole profesore za slobodno.

Stranci, koji čine polovinu igračkog kadra u klubu iz grada na granici sa Moldavijom, na kraju ipak nisu uspeli da ubede domaće fudbalere da ih podrže u radikalnom protestu, pa su sopstevenim automobilima stigli u Bukurešt nekih 12 sati pre početka meča.

Ipak, to ne znači da štrajka neće biti. On je samo preseljen na teren. Tajni plan skovan u svlačionici (ali ne baš dobro čuvani, jer je već procureo u javnost) jeste da ekipa u jednom trenutku stane i 15 minuta ne igra.

Ne toliko davno Vasluj je bio u trci za šampionskom titulom…

(FOTO: Action Images)


tagovi

VaslujRumunijaLiga 1Adrijan PorumbojuEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara