"Edegard"
"Edegard"

Real pušta dvojicu u januaru

Vreme čitanja: 2min | sub. 26.12.15. | 14:25

Znaju se destinacije...

EdegardBolje negde da igraju nego da sede na klupi. Izgleda da se tom devizom vode čelnici Real Madrida ove zime, pošto su spremni da puste na pozajmice dvojicu fudbalera koje trener Rafael Benitez ne koristi često. Ili uopšte.

Prvi na listi kandaidata da napusti stadion Santjago Bernabeu je Martin Edegard, 18-godišnji Norvežanin, koga je kraljevski klub minulog januara doveo za 3.500.000 evra. Kako je od tad uglavnom igrao za Real Madrid Kastilju, u Trećoj ligi, a za prvi tim debitovao u poslednjem kolu prethodne sezone protiv Hetafea mogao bi da se preseli baš u - Hetafe.

Izabrane vesti

Klub iz predgrađa Madrida je zatražio, a čelnci Reala načelno prihvatili zahtev za pozajmicu do kraja  prvenstva. U slavnom klubu su procenili da je Edegardu korisnije da skuplja iskustvo na velikoj sceni, u Primeri, gde će ga svake sedmice imati na oku, a i njemu je u interesu da umesto u trećem igra u daleko kvalitetnijem rangu. Čeka se samo zvanično početka prelaznog roka da se ovaj posao realizuje.

Osim Martina Edegarda, Real Madrid će vrata za odlazak širom otvoriti i Denisu Čeriševu. Za ruskog napadača, koji je odigrao samo šest utakmica ove sezone, tek jednu kao starter, interesovanje je pokazao Viljareal. Ništa čudno, Čerišev je prethodne sezone ostavio pozitivan utisak na Madrigalu, trener Marselinjo Garsija Toral ga želi ponovo i sve ukazuje da će se saradnja obnoviti. Ukoliko, kojim slučajem, posao propadne, Čerišev ima ponude da do kraja sezone ode na pozajmice u Valensiju ili u Marselj.

Pratite MOZZART i na Vajberu!

(FOTO: Action images)


tagovi

Zimski prelazni rok 2016ViljarealŠpanijaReal MadridPrimeraMartin EdegorHetafeDenis Čerišev

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara