"Averdin je večeras prodao"
"Averdin je večeras prodao"

REZZIME DANA (četvrtak): Danas mrzite rezultat 0:0!

Vreme čitanja: 4min | čet. 09.07.15. | 23:27

Pogledajte ko je 9. jula doneo novac, a ko prodao...

Averdin je večeras prodaoNAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu. Ova rubrika nije povezana s rubrikom PREDLOZZI TIPOVANJA, dakle ne rezimiraju se tipovi koje su predložili novinara portala MOZZART Sport tog dana.

Mi smo ovoga puta u rubrici "Predlozzi i tipovanja" imali solidan učinak. Kada su u pitanju fiksevi dana dobro smo vas savetovali da odigrate na Ferencvaroš, Aik i pobedu Vilijamsove bez izgubljenog seta, smo nas je Inter Baku prodao. Kada su u pitanju domaći klubovi bili smo upravu što se tiče Vojvodine, ali nismo kada je u pitanju Zvezda.

Izabrane vesti

Evo kako ste vi danas tipovali. 

ZAOKRUŽENO

SENT DŽONSTON – ALAŠKERT (tip 1, kvota 1,43) – rezultat  2:1
Sent Džonston je pobedio 2:1 i uspeo da vama ubaci novac u džep, ali nije uspeo da prođe u drugo kolo kvalifikacija. Alaškert je prošao ukupnim rezultatom 2:2, to jest zbog gola u gostima. Domaćini su došli u vođstvo u 34. minutu  golom O´Halorana. Kada je Muradijan dobio crveni karton u 65. minutu delovalo je da je Sent Džonston blizu prolaskam, ali ga je fubaler Alaškerta Gjozaljan sasekao kao mačem u 74. minutu i tako praktično obezbedio Alaškertu dvomeč sa Kairatom.

HAJDUK – SILAME (tip 1, kvota 1,20) – rezultat 6:2
Posle tesnih 1:1 u prvom meču, Hajduk je odigrao odličan meč u revanšu i sa šest golova ispratio goste iz Estonije. Zanimljivo, ovde niste mogli da budete sigurni u pobedu na poluvremenu jer je rezultat glasio 2:2, a čak su gosti bili u vođstvu od 2:1. Međutim, Kamerunac Frenk Ohandža je postigao dva gola na početku drugog poluvremena i tako je prelomio meč na stranu Splićana.

DAČIA – RENOVA (tip 1, kvota 1,65) – rezultat 4:1
Iako je u prvom duelu bilo samo 1:0 za Moldavce u drugoj utakmici se desila prava rapsodija Dačije. Spakovali su Makedoncima četiri gola, od toga tri u drugom poluvremenu. Počelo je odlično, Kocijuč je doveo domaćine u vođstvo u devetom minutu, ali je u 32. minutu Emini izjednačio i udario na vaše živce. Međutim, u drugom poluvremenu Dačija je proradila i ubedljivo pobedila Renovu sa 4:1.

ELFSBORG – LAHTI (tip 1, kvota 1,30) – rezultat 5:0
Tipovali ste na Elfsborg i on vas je ispoštovao maksimalno. Napunio je mrežu Lahtija sa pet pogodaka. Dao je tri u prvom i dva u drugom poluvremenu. Golove su postizali različiti igrači. Šveđani su imali 71 odsto vremena loptu u posedu i to su maksimalno iskoristili – ukupno su 22 puta šutnuli ka protivničkom golu i pet puta pogodili. Elfsborg će se u narednom kolu sastati sa Randersom koji je bio bolji od Sant Julije.

VOJVODINA – MTK (tip 1, kvota 1,75) - rezultat 3:1
Za razliku od Crvene zvezde i Čukaričkog koji su razočarali kladioce, Novosađani su muški odradili posao i zahvaljujući njihovom trijumfu mogli ste lepo da „podignete“ kvotu na tiketima. Mada, bilo je povuci-potegni, jer su Mađari poveli već u trećem minutu. No, Stanislavljević i Mrdaković su već do kraja prvog poluvremena preokrenuli rezultat, a Ivanić se početkom drugog postarao da ne drhtite do kraja.

FERENCVAROŠ – GO AHED IGLS (tip 1, kvota 1,53) - rezultat 4:1
Lagan posao sa slavni mađarski klub koji je očito bio motivisan da pokaže Holanđanima kako je prošlonedeljni remi bio samo slučajnost (1:1). Otuda je već 3:0 do kraja prvog dela delovalo kao demonstracija moći. Oba rivala su se sa po jednim golom u drugom delu postarala i da profitiraju oni koji su gađali 4+ ili 5+.

PRECRTANO

INTER BAKU – LAČI (tip 1, kvota 1,60) – rezultat  0:0
Prilično neefikasne utakmice odigrala su ova dva tima. U prvom meču bilo je 1:1, u ovom 0:0, pa je Inter Baku prošao dalje zbog gola u gostima. Koliko je ovo bila izjednačena utakmica govori i odnos u posedu lopte gde je Inter imao 51 odsto. Odnos u šutevima bio je 8:9. Inter je danas prodao.

ČUKARIČKI – DOMŽALE (tip 1, kvota 1,80) - rezultat 0:0
Slavi se na Banovom brdu prolaz u narednu rundu kvalifikacija za Ligu Evrope, ali kladioci od toga nemaju baš vajde. Brđani su i u revanšu potvrdili da su bolji tim od Slovenaca, samo je gol nedostajao da mnogo kvalitetniju igru krunušu pobedom. Verovatno bi sve bilo drugačije da je još u prvom poluvremenu Rajko Brežančić bio za nijansu precizniji, ovako je iz kornera pogodio „samo“ - stativu.

TRNAVA – OLIMPIK (tip 1, kvota 1,27) - rezultat 0:0
Listu iznenađujućih rezultata u revanšima kvalifikacija za LE upotpunio je slovački klub. Očito ušuškan u rezultat prvog meča (1:1) nije uspeo da postigne makar gol u drugom. Gol koji bi značio i prolaz na tiketima. Ovako, Sarajlije su izdržale i oborile „pola Evrope“, jer nema tog kladioca koji nije verovao u pobedu domaćina u Zlatnim Moravcama.

ABERDIN – ŠKENDIJA (tip 1, kvota 1,25) - rezultat 0:0
Neverovatno kakvo stresno veče su fudbaleri Aberdina priredili svojim navijačima. Morali su Škoti da drhte sve do kraja, da slučajno neki „otpadak“ Makedonaca ne završi u njihovoj mreži. Na kraju su odahnuli i prošli na gol u gostima, ali i navukli gnev kladilaca, jer za 90 minuta nisu uspeli da zatesu mrežu ipak skromne Škendije.

(FOTO: Action images)


tagovi

FK VojvodinaSrbijasportsko klađenjeSpartak TrnavaŠkendijarezzime danaLiga EvropeInter BakuEvropaČukaričkiFK Crvena zvezdabet analizaAberdin

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara