"Rezzime dana"
"Rezzime dana"

REZZIME DANA (nedelja): Egal na tiketu za miran san

Vreme čitanja: 3min | pon. 17.07.17. | 22:44

Pogledajte ko vam je 17. jula doneo novac, a ko vas je prodao...

Rezzime danaNAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi prošli u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste vi tipovali...

ZAOKRUŽENO:

VITORUL - MEDIJAŠ (tip 1, kvota 1,70) - rezultat 3:0
Kvota 1,70, a "kec došao kao vrata". Svaka čast svima koji su platili ovaj fiks, jer su videli nešto što mnogi nisu, a to je prilika da se lepo i lako zaradi. A bilo vas je mnogo pošto je ovo bio najigraniji par dana.

ELFSBORG - HAMARBI (tip 1, kvota 1,85) - rezultat 3:0
Još jedan "kec ko vrata". Elfsborg se pobrinuo da nemate previše briga i da vam prođe drugi najigraniji par dana. Ovakvih je dana malo u kladilačkom svetu, zato trebna uživati i sa ponosom gledati u tiket.

KRISTIJANSUND - VOLERENGA (tgg gg, kvota 1,70) - rezultat 1:1
Danas ste bili posebno raspoloženi za uzimanje para. Čak i kada je "gusto", kao što je bilo na meču Norveške 1 između Kristijansunda i Volerenge gde ste gađali golove na obe strane. To je srećom i došlo, zaslugom Asbaka i Zahida koji su jedini bili večeras precizni.

EIBAR - REAL UN. (tip 1, kvota 1,35) - rezultat 3:1
Prijateljski mečevi su obično veoma problematični za klađenje, ali kada velike lige miruju, i oni su dobri. Tako je ispalo i danas kada ste odabrali susret između Eibara i Real Uniona gde je bez problema došao kec.

HIFK - KUPS (tip 2, 2,40) - rezultat 1:4
Danas ste zaista bili više nego raspoloženi, što dokazuje i gađanje dvojke na meč između Hifsa i Kupsa, gde je gost ubedljivo slavio. Kvota 2,40 ovaj pogodak čini još lepšim, ali pre svega isplatljivijim od svih sa Top 10 liste najigranijih parova ponedeljka 17. jula u kladionici Mozzart.

PRECRTANO

NEMAČKA W - ŠVEDSKA W (tip 1, kvota 1,60) - rezultat 0:0
Začuđujuće, treći najigraniji par dana u Mozzartu je bio meč sa ženskog Eura između Nemačke i Švedske. Iako kod žena pada dosta golova, pre svega zbog slabih čuvarki mreža, ovaj put nije pao ni jedan. A tako je propao i vaš tip da će Nemice savladati veoma, veoma nezgodne Šveđanke. Oprezno sa ženama!

ITALIJA W - RUSIJA W (tip 1, kvota, 1,33) - rezultat 1:2
Iako su dobre, Italijanke nisu tako moćne fudbalerke kao što su Azuri. Verovali ste da  je tako i da će kec sa kvotom 1,33 doći protiv Rusije. Ali su Danilova i Morozova već u prvom delu susreta pokazale da nema šale. Gol Mauro u 88. minutu stigao je prekasno za Italiju, ali i sve vas koji ste odigrali na nju.

ODENZE - NORDSJILAND (tip 1, kvota 2,20) - rezultat 1:2
Kada ste birali ovaj par, očigledno ste se odlučili na keca zbog istorije međusobnih duela. A ta istorija kaže da Nordsjiland nije slavio protiv Odenzea još od septembra 2014. Nažalost, toj crnoj seriji je došao kraj i to baš kada je ovaj par jedan od naijgranijih u Mozzartu.

BOTOŠANI - KLUŽ (tip 2, 1,85) - rezultat 1:1
Ovog vikenda je počela i Liga 1 u Rumuniji koja uvek donosi duele zanimljive za sportsko klađenje. Nažalost, danas ste birali pogrešno, pa ste verovali da Kluž može do celog plena na gostovanju u Botošanima.

KORONA - ZAGLEBJE (tgg gg, 1,75) - rezultat 0:1
Poslednji meč prvog kola nove sezone poljske Ekstrakalse, sudar između Korone i Zaglebja nosio je očekivanja naših kladioca da će biti golova na obe strane. Ali, ne treba zaboraviti da se momci tek uigravaju i da je na početku sezone možda i previše rizično igrati na golove. Kao što se na primeru da videti.

(foto: Action Images)


tagovi

Eibarrezzimerezzime danasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara