""
""

REZZIME DANA (petak): Bilo je veselja zbog Marselja, ali su Farmaceuti koristili pogrešan recept...

Vreme čitanja: 4min | sub. 05.04.14. | 00:08

Pročitajte ko vam je 4. aprila doneo novac, a ko je prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu. Ova rubrika nije povezana s rubrikom PREDLOZZI TIPOVANJA, dakle ne rezimiraju se tipovi koje su predložili novinara portala MOZZART Sport tog dana.

ZAOKRUŽENO

Izabrane vesti

MARSELJ – AJAČIO (tip 1, kvota 1,38) – rezultat 3:1

Marselj je konačno prekinuo seriju očajnih rezultata i uzeo meru poslednjeplasiranom Ajačiju. Domaće je do pobede predvodio raspoloženi Andre Aju, koji je postigao het-trik i potpuno ubi svaku nadu fenjerašu da može do nešto boljeg rezultata. Jedini pogodak za gostujući sastav postigao je Gađi Talo u 61. minutu.

TEPLICE – PRIBRAM (tip 1, kvota 1,55) – rezultat 1:0

Oni kojima su tiketi visili zbog keca u Teplicama slave Elvisa Bratanovića. Slovenački internacionalac je ušao u igru u 81. minutu umesto Eugena Salamija i samo četiri minuta kasnije doneo veliku radost domaćoj publici. Ovim trijumfom Teplice su prišle samo na bod od Mlade Boleslav i plasmana Ligu Evrope.

LESTER – ŠEFILD V. (tip 1, kvota 1,45) – rezultat 2:1

Lisice nazadrživo jure ka Premijer ligi, a na tom putu večeras nije uspeo da ih zaustavi ni borbeni Šefild. Igrači Venzdeja su imali aktivan rezultat sve do 61. minuta, kada je Knokart postavio konačnih 2:1. Domaći su poveli još u 10. minutu preko Mareza, a izjednačujući pogodak je postavio Majkl Antonio, osam minuta pre kraja prvog poluvremena.

PALERMO - AVELINO (tip 1, kvota 1,65) - rezultat 2:0

Sicilijanci nastavljaju nemilosrdno da gaze rivale po Seriji B i spremaju se za ekspresan povratak u elitni rang italijanskog fudbala. Nova žrtva Rosanera je bio Avelino, koji važi za nezgodnu ekipu i pripada gornjem domu prvenstvene lestvice. Za keca na Siciliji ste strepeli samo u prvih 45 minuta, a onda je Plaermo u drugom delu igre dodao gas i sa dva gola overio pobedu.

DROGEDA  - ATLON (tip 1, kvota 1,55) - rezultat 3:2

Fiks dana u Irskoj je bio kec na Drogedu koja od početka šampionata nema poraz. Dočekali su očajnog fenjeraša Atlon, ekipu koja u prethodnih pet kola nije osvojila nijedan bod i odradili „domaći zadatak“. Het-trik Deklana O'Brajena je doneo Drogedi laganih 3:0, a onda je usledilo „treniranje živaca“. Atlon je dao dva gola i opasno pripretio, ali nedovoljno da ipak ostane neporažen.

PRECRTANO

HAMBURG - LEVERKUZEN (tip 2, kvota 2,20) - rezultat 2:1

Bilo je veliko pitanje kome ćete u duelu dva tima koji su u očajnoj formi ukazati poverenje i ispostavilo se da je to bio Leverkuzen. Na vašu žalost, odabrali ste "pogrešnu stranu". Hamburg je slavio iako su Farmaceuti iskoristili veliki kiks golmana Adlera za izjednačenje. Ipak, Hambug je u finišu uspeo da opet povede i dvojka je ostala nedosanjani san...

ALMERIJA - OSASUNA (tip 1, kvota 2,30) - rezultat 1:2

U derbiju začelja Primere ste očekivali i igrali keca, a došla je dvojka! Almerija je propustila sjajnu priliku da napravi veliki korak napred u borbi za opstanak. Iako važi za tipičnu domaćinsku ekipu, Osasuna je večeras konsolidovala redove i sa dva gola u prvom poluvremenu najavila da od keca u Almeriji nema ništa. Ništa vam nije značio utešni gol Sorijana.

PADERBORN - FORTUNA (tip 1, kvota 1,75) - rezultat 1:2

Veliko iznenađenje i gorku pilulu su vam danas servirali fudbaleri Paderborna. Klub iz Hamburga je važio za apsolutnog favorita protiv slabašne Fortune jer se bori za drugu poziciju i plasman u Bundesligu, ali je danas sve uprskao. U jednom trenutku se činilo da mogu do preokreta kada su izjednačili, ali je omaleni Ervin Hofer u jeku napada domaćeg tima postigao gol glavom koji je odlučio pobednika...

SPARTAK – URAL (tip 1, kvota 1,48) – rezultat 0:1

Spartak igra očajno od početka prolećnog dela prvensta, a to je večeras na stadionu Lokomotiva u Moskvi uspeo da iskoristi zahuktali Ural, kojem je ovo četvrti trijumf od ukupno pet mečeva ovog prolća u Premijer ligi. Odlučujući pogodak na ovom meču postigao je Vladimir Hozin u 20. minutu nakon sjajnog centaršuta Manučarjana.

VASLUJ – VITORUL (tip 1, kvota 1,65) – rezultat 0:1

Vasluj je večeras žestoko razočarao svoje navijače protiv slabašnog Vitorula, ali i kladioce koji su silno verovali u njegov trijumf. Domaćin je žestoko napadao tokom celog meča i jurio tri boda koja bi ga donekle održala u borbi za plasman u Evropu, ali su gosti stpljivo čekali i na kraju kaznili promašaje Vasluja. Koban po domaće tri minuta pre kraja meča bio je mladi vezista Florin Tanase.

(FOTO: Action images)


tagovi

rezzime danaOlimpik MarseljLiga 1Lester SitiklađenjeFrancuskaEvropaEngleskaAjačioČempionšipbet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara