""
""

REZZIME DANA (sreda): Ko je igrao protiv Srbije taj se sad žestoko kaje!

Vreme čitanja: 4min | sre. 17.06.15. | 23:42

Pogledajte ko vam je 17.juna doneo novac, a ko prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu. Ova rubrika nije povezana s rubrikom PREDLOZZI TIPOVANJA, dakle ne rezimiraju se tipovi koje su predložili novinari portala MOZZART Sport tog dana.

Mi smo bili polovično uspešni u rubrici Predlozzi i tipovanja. Da ste nas slušali sigurno ne biste preskočili Helsinki, a najavili smo da bi Vavrinka mogao da se oklizne. Malo nam je nedostajalo da poenitiramo i sa mečom Srbija-Nemačka. Tu smo gađali da će oba tima postići pogodak i da će biti više od tri gola na meču.

Izabrane vesti

Vi ste bili polovično uspešni danas. Finski klubovi su vam uglavnom doneli sreću, ali oni koji su igrali protiv mlade reprezentacije Srbije su se žestoko pokajali. I Vavrinka vam je oborio tikete...

ZAOKRUŽENO

INTER TURKU - KTP (tip 1, kvota 1,60), rezultat 3:0

Inter iz Turkua je bio u lošoj seriji od četiri meča bez pobede. Međutim, domaćin je shvatio da mu je današnja utakmica možda i poslednja prilika da ostane u trci za Evropu. Slabašni KTP nije imao šta da traži u Turkuu. Inter je bez većih problema došao do celog plena. Domaćin je posle prvog poluvremena imao dva gola viška. 

HELSINKI - SJK (tip 1, kvota 1,65), rezultat 3:1

Još jedan favorit iz Finske koji nije izdao. SJK je igrao sasvim korektno u dosadašnjem delu prvenstva, ali na gostovanju Helsinkiju morao je da se zadovolji časnim porazom. Gol Zenelija u 17.minutu najavio je sigurnog „keca“, a pogodak Havenara je to samo potvrdio. Za one koji su igrali golove potrudili su se Tanaka i Lehtinen.

HAKA - VIFK (tip 1, kvota 1,30), rezultat 6:0

VIFK predstavlja ekipu koja služi za popravljanje gol razlike u drugoj ligi Finske. Tu činjenicu na najbolji način iskoristila je Haka i deklasirala nedoraslog gosta. Bio je ovo jedan od onih mečeva koji nisu mogli da „izdaju“. Haka je posle prvog poluvremena imala dva gola viška, a onda je usledila kanonada.

PS KEMI - DŽEZ (tip 1, kvota 1,45), rezultat 4:1

Lider Druge lige Finske je lako odradio posao. Kemi je neprikosnoven kod kuće, a visok standard zadržao je u duelu sa Džezom. Laka i ubedljiva pobeda. Džez je bacio koplje u trnje već u uvodnoj fazi meča, pošto su mrežu tog kluba izrešetali Jons i Kvist.

BAJERN - BAMBERG (tip bezh 1, kvota 1,45), 83:73

Ima vas koji ste verovali u pobednički gen Karija Pešića. Imao je Bamberg meč loptu, ali će do titule morati da dođe težim putem. Ako dođe. Predvođeni Vasilijem Micićem košarkaši bavarskog kluba su vodili većim delom susreta. I ostali Balkanci su bili na nivou, tako da je Bajern na kraju prilično rutinski priveo utakmicu kraju.

SARAGOSA - LAS PALMAS (tip 1, kvota 2,50), 3:1

Kakav je to bio preokrat na Romaredi. Saragosa je stekla veliku prednost u prvom meču doigravanja za popunu Primere. I mnoge od vas obradovala. Saragosa je izjednačila do poluvremena, a onda su Pedro i Hose navijače Saragose doveli do ekstaze.

PRECRTANO

NEMAČKA M21 - SRBIJA M21 (tip 1, kvota 1,50), rezultat 1:1

Imali smo silne problema uoči ovog evropskog prvenstva. Selektor Orlića Mladen Dodić suočio se sa otkazima i povredama. Možda vas je to navelo da odigrate protiv naše selekcije. Nemačka je prvi favorit turnira, ali su naši momci odigrali odlično prvo poluvreme. Primili smo gol iz jedinog šuta. Do pobede su u nastavku mogle obe ekipe, a vama kojima je ovaj meč oborio tikete sigurno nije žao kao kada odigrate meč timova za koje niste emotivno vezani.

SEUL - BUSAN PARK (tip 1, kvota 1,65), rezultat 0:0

Seul je jedna od najboljih ekipa u Južnoj Koreji. Istina, sklona je oscilacijama. A oni koji su stavili taj tim na tiket imaju razloga da žale. Protiv jednog od favorita za ispadanje Busana domaćin je bio neubedljiv. Nije znao da skši jak otpor gostiju koji su od 70.minuta imala igrača više.

MARIJEHAMN - KUPS (tip 1, kvota 1,90), rezultat 2:3

Morao je jedan Finac da izda. Ovoga puta to je bio Marijenham. Istina domaćin nije bio apsolutni favorit, ali verovalo se da će iskoristiti prednost domaćeg terena. Ali Marijenham nije mogao da se oporavi od šokantnog početka. KUPS je posle 18.minuta imao dva gola prednosti. A kasnije uspeo da održi vođstvo.

VAVRINKA - ANDERSON (tip bezh 1, kvota 1,35), 0:2

Izgleda da se Švajcarac emotivno ispraznio posle osvojenog Rolan Garosa. U duelu sa Andersenom nije bio ni senka igrača od pre mesec dana. Oba seta izgubio je u taj-brejku. Definitivno, danas nije bio njegov dan u Kvinsu. Izgubio je i u dublu.

(Foto Star Sport)


tagovi

Svetislav PešićStan VavrinkaSrbijameđunarodni fudbalklađenje rezzime tipovanjaFinskaEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara