"Matuidi"
"Matuidi"

REZZIME DANA (sreda): PSŽ i Real ispoštovali, ali boli glava od čak dva preokreta

Vreme čitanja: 4min | sre. 23.04.14. | 23:51

Pročitajte ko vam je 23. aprila doneo novac, a ko je prodao...

MatuidiNAPOMENA: U rubrici REZZIME TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu. Ova rubrika nije povezana s rubrikom PREDLOZZI TIPOVANJA, dakle ne rezimiraju se tipovi koje su predložili novinara portala MOZZART Sport tog dana.

ZAOKRUŽENO

PSŽ – EVIJAN (tip 1, kvota 1,22) – rezultat 1:0

Samo jedan minut delilo je vaš tiket od bacanja u kantu, a onda je na scenu stupio Matuidi… PSŽ se mučio sa Evijanom, iako je od 61. minuta imao igrača više, nikako nije uspevao da dođe do pogotka. I onda kada su svi pomislili da će na semaforu ostati krompirići, Matuidi je iskoristio sjajno dodavanje Lukasa Moure i konačno matirao golmana Hansena.

REAL MADRID  - BAJERN (tip 1, kvota 2,30) - rezultat 1:0

Bajern je delovao poljuljano u poslednjih nekoliko nedelja, pa je ogromna većina vas gađala keca na Real. I – ispostavilo se da ste bili u pravu. U jeku najveće inicijative Bavaraca sevnula je kontra koja rešila utakmicu. Iako je do kraja ostalo još 70 minuta, Bajern je uspeo svega jednom da zapreti i to u samom finišu utakmice preko Gecea. Pre toga, još u prvom delu, Madriđani su mogli da reše sve dileme, ali su Ronaldo i Di Marija bili neprecizni iz odličnih pozicija. No dobro je i ovako, posebno za one koji su uplatili na Real. Zar ne?

IVANOVIĆ – LISICKI (tip bezh 1, kvota 1,45) - rezultat 6:1, 6:3

Pobeda Ane Ivanovića protiv Sabine Lisicki nijednog trenutka nije dolazila u pitanje. Srpkinji je bilo dovoljno 60 minuta da ispraši Nemicu. Dobro je servirala, pogađala linije i, na kraju, dozvolila je protivnici da uzme ukupno četiri gema.    

MAKABI – ARMANI MILANO (tip bezh 1, kvota 1,40) – rezultat 86:66

Makabi je mnogo lakše nego što se očekivalo izašao na kraj sa Armanijem. Tim iz Tel Aviva nemilice je zasipao koš Milana i na kraju završio meč sa 20 poena razlike. To što je kec lagano došao možete da zahvalite raspoloženim Hikmenu (16) i Smitu (13 poena), dok goste nije spasilo ni 28 poena Lengforda.

HIROŠIMA – MARINERS (tip 1, kvota 1,45) – rezultat 1:0

Hirošima je opravdala i vaše poverenje i ulogu velikog favorita u ovom meču. Bilo je gusto, doduše, ali je kec došao, a to je za veliku većinu vas koji ste tipovali na pobedu domaćina najvažnije. Odlučio je gol (ako vas uopšte to i zanima) Satorua Jamagišija, međutim, veoma važan uticaj na konačan ishod imao je i crveni karton, koji su gosti dobili samo dva minuta pre trenutka odluke. Svaka čast i za sudiju.

PRECRTANO
LionTULUZ – LION (tip 2, kvota 2,70) – rezultat 0:0

Danima smo vas podsećali na tradiciju i niste nas poslušali. Iako je i sam Milan Biševac rekao da će u Tuluzu biti teško da pobede, jer tamo nisu slavili skoro devet godina, ipak ste se oglušili i stavili dvojku. Najave su se obistinile – nije bilo golova.

FERENCVAROŠ – DIOŠĐER (tip 1, kvota 1,90) – rezultat 1:2

Kakav preokret u Budimpešti...  Sve je išlo po planu. Ferencvaroš je poveo golom Antala u 28. minutu i najavio petu uzastopnu pobedu, ali je Diošđer u nastavku zaigrao pakleno. Uloge su se promenile na terenu i gosti su stigli do preokreta. Alves je izjednačio u 50, a Baksa u 66. minutu donosi tugu domaćinu i mnogima koji su igrali keca.

MARIBOR - RUDAR (tip 1, kvota 1,48) - rezultat 0:2

Maribor više nije toliko moćan kao prethodnih sezona, Ljubičasti su i dalje prvi u ligi, ali nisu više toliko dominantni. To najbolje pokazuje podatak da je ovo druga pobeda Rudara u 18 poslednjih utakmica sa aktuelnim šampionom. Tim sa Ljudskog vrta je primio po jedan gol u oba poluvremena za nervozniji kraj sezone.

ŠANDONG - CEREZO OSAKA (tip 1, kvota 1,90) - rezultat 1:2

Iz keca u dvojku u režiji Japanaca kojima su samo dva minuta bila potrebna za potpuni preokret! Kinezima je prednost doneo Vagner Lav u 19. minutu meča iz penala. Poluvreme je osvežilo goste iz Osake koji su u 46. izjednačili, a Urugvajac Dijego Forlan se dva minuta kasnije pobrinuo da gosti kući odnesu sva tri boda.

VARDAR - PELISTER (tip 1, kvota 1,50) - rezultat 0:0

Pelister i Vardar su ovim remijem smanjili jedan drugom šanse za osvajanje titule. Ove dve ekipe često igraju tvrde utakmice sa malo golova i ovog puta je to bio slučaj. Postavlja se pitanje i da li će uspeti da se izbore za mesto u Evropi, ostalo je još samo tri kola do kraja, a ovi rivali zauzimaju četvrto i peto mesto u ligi.

(FOTO: Action images)    

Izabrane vesti


tagovi

TuluzŠpanijarezzime danaReal MadridPari Sen ŽermenOlimpik LionLiga šampionakladionicaFrancuskabet analizaBajern MinhenEvijanLiga 1

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara