""
""

REZZIME DANA (subota): Svecima ništa nije sveto

Vreme čitanja: 3min | sub. 31.12.16. | 21:45

Pogledajte ko vam je 31. decembra doneo novac, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

Izabrane vesti

Mi smo danas u redovnoj rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA imali relativno dobar učinak. Ulovili smo kečeve na Čelsi, Šefild Junajted, Plimut i Bolton, kao i GG&3+ na meču Rendžers - Seltik. Prodao nas je samo Derbi...

Vi ste danas bili polovično uspešni:

ZAOKRUŽENO

ČELSI - STOUK (tip 1, kvota 1,25) - rezultat 4:2
Najigraniji par je zaokružen. Čelsi je nastavio da niže pobede, a vi ste to umeli da iskoristite. Svaka čast. Stouk je znao da tokom meča u dva momenta dovede u pitanje jedinicu, ali su Konteovi puleni dodali gas i postavili stvari na svoje mesto.

MANČESTER JUNAJTED - MIDLZBRO (tip 1, kvota 1,22) - rezultat 2:1
Nikad lako sa Đavolima. Mučio se Junajted, preznojavao se Murinjo i zamalo da u zemlju propadne. Istina, Zlatnu je poništen gol u prvom poluvremenu, a na Old Trafordu je tokom celog meča dominirao domaći tim. Onako, baš dominirao. I onda, gost povede. Kao kazna za sve promašaje. Međutim, klasa je izašla na videlo u finišu meča kada su Marsijal i Pogba vratili osmeh na lica svim navijačima Junajteda. I onima koji su Đavole stavili na tiket.

ŠEFILD JUNAJTED - NORTEMPTON (tip 1, kvota 1,45) - rezultat 1:0
Au kako vam je Šefild Junajted skakao po živcima... Garant ste ga proklinjali i želeli mu da ga u 2017. godini zadesi bankrot. A, onda, Oštrice su "presekle" Nortempton u 89. minutu i nabacile vam osmeh na lice. 

LESTER - VEST HEM (tip 1, kvota 2,05) - rezultat 1:0
Provukle su se Lisice, a moglo je da se završi pobedom Vest Hema i ne bi bilo nezasluženo. Šampion je poveo u 20. minutu, a onda loptu prepustio Čekićarima. I, oni su tako čekićali, ali u prazno. Lukave Lisice uspele su da sačuvaju mrežu i osvoje ceo plen.

PLIMUT - KROULI (tip 1, kvota 1,75) - rezultat 2:0
Lider među četvrtoligašima uspešno je stavio tačku na ovu 2016. godinu pobedom nad Kroulijem. Da neće biti problema bilo je jasno u 65. minutu kada su domaćini posle velike inicijative probili bunker gostiju, a sve je bilo gotovo duboko u nadoknadi kada je Taner stavio tačku na ovaj meč i omogućio vam da zaokružite lepu kvotu na keca. 

PRECRTANO

DERBI - VIGAN (tip 1, kvota 1,50) - rezultat 0:0
Neko ko mašta da se domogne Premijer lige naredne sezone ne bi smeo da pravi ovakve kikseve, ali Derbi je sebi dozvolio takav luksuz. Pretposlednji tim u Čempionšipu sačuvao je mrežu protiv favorita, izdržao velike nalete domaćina i priredio veliko izneđenje remijem.

SAUTEMPTON - VBA (tip 1, kvota 1,70) - rezultat 1:2
E, Sveci, Sveci... Ništa vam, bre, nije sveto. Čak i kad je vreme praznika... Date gol, pustite ljude da ponadaju da će dopuniti novčanik, a onda sve prospete. Džaba vam posed lopte, ako ne umete da stvorite šanse. Vest Bromvič je svoje umeo da iskoristi.

BREDFORD - BERI (tip 1, kvota 1,57) - rezultat 1:1
Domaćin više voli da remizira, nego bilo šta drugo. Bredford je vezao četvrti X, ima ih 12 na 24 meča i kao da im nije dosta. A, tek kada su primili gol u smiraj prvog poluvremena, posle je iks puna kapa. I stigli su do njega sedam minuta po povratku sa velikog odmora, ali dalje od 1:1 nisu mogli...

HADERSFILD - BLEKBURN (tip 1, kvota 1,60) - rezultat 1:1
Nesreća, i to velika. Hadersfild je razmontirao Blekburn, objasnio im kako se igra fudbal i stvaraju šanse. Ali, Blekburn je domaćinu održao čas u realizaciji. Roversi su uputili tri šuta i dali dva gola, dok je Hadersfild 20 puta na muke stavljao golmana Blekburna i samo jednom ga matirao. Eto, nekada se i to dešava.

PITERBORO - KOVENTRI (tip 1, kvota 1,65) - rezultat 1:1
Kakav glup pad! Stvarno je čudo kako domaćini nisu uspeli da dobiju danas jednu od najgorih ekipa u svom rangu, a da će ovo biti teško popodne naslutilo se kada je Vils doveo Koventri u vođstvo u 19. minutu. Piterboro je napadao, navaljivao ka mreži gostiju, a do izjedančenja su stigli tek u nadoknadi vremena. Suviše kasno da bi vam bilo od koristi...

(FOTO: Action Images)


tagovi

klađenjemeđunarodni fudbalrezzimedana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara