Riči, na šta to liči?! (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pon. 26.11.18. | 23:25

Njukasl u Barnliju vezao i treću pobedu, ali promašaj Meta Ričija je ipak bio potez večeri

Fudbaleri Njukasla konačno su razbili prokletstvo igranja ponedeljkom uveče i prvi put od 2012. godine u tom terminu zabeležili pobedu. Svrake su u poslednjoj utakmici 13. kola Premijer lige kao gosti savladali Barnli sa 2:1 i definitivno se izvukli iz opasne zone.

Ipak, pored ove, treće uzastopne prvenstvene pobede, pamtiće se i neverovatan promašaj levog beka Njukasla Meta Ričija. Uspeo je u 50. minutu da ne pogodi mrežu iz maltene nemoguće situacije - sa nekoliko metara, a nije imao nikog ispred sebe. Definitivno, biće ovaj potez u konkurenciji za najgori potez sezone u Premijer ligi.

Izabrane vesti

A zanimljivo, sva tri gola večeras su pala u prvom poluvremenu. Imao je sreće Njukasl na početku, jer je već u četvrtom minutu poveo autogolom Bena Mija. Prednost gostiju duplirao je Kiran Klark u 23. minutu, a nadu domaćim navijačima vratio je Sem Vouks u 40. minutu.

Pokušali su domaći u nastavku utakmice da dođu do izjednačenja, u sudijskoj nadoknadi je i Džo Hart krenuo pred gol protivnika, ali ni to nije pomoglo Barnliju.

Foto: Printscreen


tagovi

Met RičiSem Vouks

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara