""
""

Rodrigez veran Sautemptonu: Sada sledi povratak na teren

Vreme čitanja: 1min | uto. 12.05.15. | 18:07

Trener Sautemptona Ronald Kuman istakao je da mu je drago što je Rodrigez odlučio da odbije “napade“ poznatijih i finansijki jačih klubova iz Londona i Liverpula

Fudbaler Sautemptona Džej Rodrigez zbog povrede nije igrao od aprila prošle godine, ali je uprava kluba juga Engleske odlučila da sa njim potpiše novi četvorogodišnji ugovor.

Izabrane vesti

Suprotno dobri običajima klubova u Engleskoj, finansijski detalji nove saradnje nisu još saopšteni. Prošlog leta Rodrigez se nalazio na listi želja Liverpula i Totenhema, ali do transfera nije došlo.
“Oduševljen sam zbog novog ugovora, Sautempton je veliki klub i ove sezone nam ide baš dobro. Iza mene je teška godina, ali radujem se onome što me čeka u budućnosti. Lekarski tim Sautemptona mi je mnogo pomogao, sada mi je važno da nastavim sa oporavkom i vratim se na teren“, rekao je Rodrigez za sajt kluba.

Trener Sautemptona Ronald Kuman istakao je da mu je drago što je Rodrigez odlučio da odbije “napade“ poznatijih i finansijki jačih klubova iz Londona i Liverpula.
“Ovo su sjajne vesti za naš klub, a ne bi trebalo da zaboravimo da su se za Džeja interesovali veliki timovi. Na neki način, ovo je za nas uspešan početak letnjeg prelaznog roka“, zaključio je Kuman.

Rodrigez je prošle sezone do povrede za Sautempton odigrao 33 prventvene utakmice i postigao 15 golova. Za reprezentaciju Engleske ovaj 25-godišnji napadač debitovao je u novembru 2013. godine.

(FOTO: Action Images)


tagovi

SautemptonRonald KumanPremijer ligaEngleskaDžej Rodrigez

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara