Roma kreće u završni napad na Susa: Na stolu 20.000.000 evra i Dijego Peroti!

Vreme čitanja: 1min | uto. 31.07.18. | 11:30

Rimljani traže način kojim bi odobrovoljili Rosonere

Roma na sve moguće načine pokušava da angažuje kvalitetno desno krilo, a kako izveštavaju svi italijanski mediji sportski direktor Vučice Monći krenuo je u završnu fazu pregovora oko angažovanja Milanovog fudbalskog majstora Susa.

Đalorosi su spremni da izdvoje između 15.000.000 i 20.000.000 evra, a kako bi odobrovoljili čelnike Milana, u pregovore je uključen i Dijego Peroti. Argentinac je već zagazio u četvrtu deceniju i u Rimu više ne vide kao povoljnu tržišnu opciju, što se naravno ne može reći i za španskog vezistu koji ima 24 godine i još dovoljno prostora da dodatno podigne vrednost na tržištu.

Izabrane vesti

Suso je u poslednje dve sezone bio ključni igrač Milana, za koji je u istom periodu odigrao 87 utakmica i postigao 15 golova. Prošle sezone je odigrao čak 50 mečeva za Rosonere, dao osam golova i zabeležio 14 asistencija.

Kada je u pitanju Peroti, Milan uopšte ne bi loše prošao sa trampom. Argentinac je još uvek željan fudbala, prošle sezone je bio opterećen povredama, pa nije uspeo da pruži ono šta se od njega očekivalo u Rimu. Ali, i pored toga je uspeo da zabeležio 35 nastupa, postigne osam golova i zabeleži pet asistencija.

Vučica je ovog leta već potrošila 110.000.000 evra u prelaznom roku, ali je odlično obavljen posao trebalo da kruniše dovođenje Brazilca Malkoma iz Bordoa. Na kraju je sve pokvarila Barselona, pa Rimljani sada na sve načine pokušavaju da pronađu alternativu.

Foto: Action images


tagovi

SusoDijego Peroti

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara