"Adut Rome: Žuan"
"Adut Rome: Žuan"

Roma kupila Žesusa za 9.000.000 evra!

Vreme čitanja: 1min | uto. 25.08.15. | 15:29

Inter pristao da proda Vučici brazilskog štopera koga je Napoli ganjao skoro celo leto

Adut Rome: Žuan

Posle levog beka PSŽ-a Lukasa Dinja još jedan defanzivac stiže u Romu. Brazilac Žuan Žesus iz Intera preseliće se uskoro u Večni grad u transferu vrednom 9.000.000 evra.

Izabrane vesti

Biće to nesumnjivo značajno pojačanje za tim Rudija Gursije, koji je očajnički tražio pojačanja u središtu odbrane nakon odlaska Alesija Romanjolija u Milan (25.000.000 evra) i Jange Mbive u Lion (8.000.000). 

Iako su u redove Vučice stigli ovoga leta perspektivni štoperi Antonio Ridiger (Štutgart) i Norbert Đomber (Katanija), Romi je potreban i jedan defanzivac sa zavidnim iskustvom u Seriji A, što 24-godišnji Brazilac sigurno jeste, ako imamo u vidu da je odigrao 89 utakmica za Inter od kada je 2012. stigao iz brazilskog Internasionala.

Sportski direktor Rome Valter Sabatini uspešno se jutros dogovorio sa čelnicima Intera oko obeštećenja od 9.000.000 evra, pa će se Žuan Žesus, koji podjednako dobro može da igra i na poziciji levog beka, verovatno već od sutra staviti na raspolaganje treneru Rudiju Garsiji.

Inače, Napoli je celog leta pokušavao da dovede ovog fudbalera na San Paolo, čak je nudio i levog beka Faozija Gulama u zamenu za Brazilca, ali su Robertu Mančiniju i ljudima iz Intera očigledno potrebnije pare, kako bi kupili fudbalere na koje su se nameračili u ovom prelaznom roku.

(FOTO: Action Images) 


tagovi

Žuan ŽesusValter SabatiniTransferiRudi GarsijaRomaNapoliletnji prelazni rok 2015Inter

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara