""
""

Rosoneri ovoga puta slomili otpor Sasuola, De Jong ih odveo u četvrtfinale kupa (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | uto. 13.01.15. | 23:08

Milan uz mnogo muke savladao rivala od kojeg je pre samo nedelju dana izgubio na svom terenu u Seriji A

Milan je naučio lekciju od pre sedam dana i ovoga puta sprečio Sasuolo da napravi još jedno iznenađenje na San Siru. Za razliku od prvenstvenog duela od prošle nedelje kada su gosti slavili sa 2:1, ovoga puta su Rosoneri pobedili identičnim rezultatom i plasirali se u četvrtfinale Kupa Italije.

Izabrane vesti

U skoro najjačem sastavu, Inzagi se suprostavio gostima iz Ređo Emilije. Od standardnih prvotimaca su na klupi ostali samo golman Lopez i prvi strelac Menez, umesto kojih su šansu dobili veteran Abijati i zaboravljeni Pacini.

I upravo je popularni Paco koji je u većem delu sezone bio u Inzagijevoj nemilosti, pokazao da nije zaboravio da daje golove. Milanov centarfor se sjajno snašao posle centaršuta novajlije Ćerćija i akrobatskim udarcem postigao prvi gol u sezoni za vođstvo Milana u 38. minutu.

Ipak, Sasuolo je opet nagovestio da nije slučajno pobedio Rosonere pre sedam dana i počeo je sve ozbiljnije da preti golu Abijatija. U 63. minutu, gosti su stigli do izjednačenja. Najgori pojedinac meča Zapata je skrivio penal, a Nikola Sansone bio siguran izvođač najstrožije kazne i drugi put u nedelju dana zatresao mrežu Milana na San Siru.

Kada je izgledalo da ćemo možda gledati produžetke, Najdžel de Jong su ubacio iz drugog plana i sačekao jednu ničiju loptu koju je snažnim volejom pretvorio u pobedu Milana. 


tagovi

Serija AsasuoloNikola SansoneNajdžel de JongMilanKup ItalijeItalijaEvropaĐampaolo Pacini

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara