"Aleks Marić"
"Aleks Marić"

RSB: Crvena zvezda čeka odgovor Aleksa Marića!

Vreme čitanja: 1min | čet. 12.02.15. | 22:51

Veliki obrt u slučaju australijskog centra?

Aleks Marić

Da li je ovo prva bomba na srpskoj košarkaškoj sceni ove sezone?! Partizan je izvisio za Aleksa Marića, ali bi prekaljenog centra mogla da dobije Crvena zvezda!?

Izabrane vesti

Prema pisanju sajta Redstarbelgrade.info, koji je neretko imao tačnih informacija vezanih za dešavanja u košarkaškom klubu, piše da su crveno-beli našli svoju metu i da je u pitanju bivši košarkaš Partizana.

Pomenuti sajt prenosi reči predsednika Crvene zvezde, Miloša Ninkovića, koji tvrdi da doskorašnji igrač ljutog rivala, Đorđe Gagić, nikada nije bio želja uprave kluba, ali da je Marić i te kako interesantan, te da ga je klub kontaktirao. Takođe, ističe se da iskusni centar ima rok do petka uveče da se izjasni po pitanju ove ponude. 

Podsetimo, Marić je nedavno dobio ponudu grčkog AEK-a, koju i dalje vaga! S obzirom da je gotovo kompletna uprava Crvene zvezde trenutno u Atini, gde će Zvezda igrati meč sa Panatinaikosom u okviru sedmog kola Evrolige - ne bi bilo čudno da zaista dođe do eventualnog sastanka dve strane u grčkoj prestonici.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

SrbijaFK PartizanJadranska ligaFK Crvena zvezdaAleks Marić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara