""
""

Rumenigea isprovocirao Klop: Neka se kladi u svoju presađenu kosu, umesto u zadnjicu!

Vreme čitanja: 2min | ned. 14.04.13. | 18:04

Direktor Bajerna nije mogao da pređe preko prozivki oko „pozivanja Gvardiole“ i bocnuo je trenera Borusije na račun njegove frizure...

 

Izabrane vesti

Zakuvalo se u Nemačkojm, pošto rivalitet Bajerna i Borusije poprima ozbiljne razmere, slične zapaljivoj atomsferi koja vlada u Španiji između Reala i Barselone. Plasman oba kluba u polufinale Lige šanmpiona je dolio ulje na vatru, a pogotvo izjave predsednika Bavaraca Ulija Henesa uoči žreba za polufinale kada je rekao da je „Borusija najslabiji rival i da bi Bajernu protiv njih bilo najlakše“.

Potom je trener Hejnkes posle žreba rekao da nikome iz kluba ne pada na pamet da pita budućeg trenera Gvardiolu za savet kako da izbace Barselonu u polufinalu. Na te reči se nadovezao trener Borusije, Jirgen Klop poznat po čestim provokativnim izjavama koje šalje na adrseu Bajerna.
„Mogu da se kladim u moju zadnjicu da će Matijas Zamer zvati Gvardiolu da ga pita za savet!“, rekao je Klop.

Inače, Bajernov sportski direktor Matijas Zamer je ubedljivo najnepopularniji predstavnik minhenskog kluba kada je reč o navijačima Borusije. Zamer je njihova bivša legenda, kapiten i bivši trener, a karijeru sportskog funkcionera obavlja u ljutom rivalu Bajernu zbog čega je za sva vremena precrtan na Vestfalenu, zbog čega je i usledila ova izjava Klopa.

Ipak, ubrzo je usledio odgovor Klopu od strane generalnog direktora Bajerna Karl-Hajnca Rumenigea.
„On će da se kladi u zadnjicu?! Bolje neka se kladi u koju dlaku svoju presađene kose! On ionako lako menja kosu, pa može da se kladi u nju. Sa zadnjicom to ide teže...“,
poručio je Rumenige.   

Inače, nedavno je otkriveno da je Klop uradio transplantaciju kose u jednoj privatnoj klinici u Dizeldorfu i da je zbog toga nosio kačket.

Uglavnom, odnosi na relaciji Minhen – Dortmund su sve zanimljiviji, a zamislite šta bi tek bilo da nemački klubovi eliminišu španske i da se nađu u finalu Lige šampiona! 


tagovi

Bajern MinhenBorusija DortmundEvropaJirgen KlopKarl-Hajnc RumenigeLiga šampionaMatijas ZamerNemackaPep GvardiolaUli Henes

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara