""
""

Ruše se Interovi planovi, Španci mu kradu dva velika pojačanja, neizvesno je i treće…

Vreme čitanja: 2min | uto. 02.01.18. | 15:16

Neće ovo biti baš srećan januar sa navijače Nerazura

Interovi planovi za januarski prelazni rok doživljavaju udarce sa svih strana. Osim toga što se ne pojavljuju kupci za Žoao Marija i Marcela Brozovića, neki drugi klubovi su bliži dovođenju Interovih glavnih meta…

Izabrane vesti

Nerazuri već mesecima pokušavaju da postignu dgovor sa Stefanom de Frajom kojem na leto ističe ugovor sa Lacijem. Ponudili su mu ugovor na četiri godine vredan 4.000.000 evra po sezoni, to je trebalo da bude dovoljno, ali se u priču umešala Barselona. Katalonci su nekoliko puta gledali De Fraja, potrebno im je pojačanje u zadnjoj liniji i stupili su u kontakt sa igračevim menadžerom. De Frajov menadžer je isti onaj koji zastupa i Barsinog defanzivca Tomasa Vermelena, pa je jasno da će Barsa biti privilegovana u pregovorima sa igračem. De Fraj želi na Kamp Nou i zato je odložio konačnu odluku i stavio sa strane sve ponude ostalih klubova među kojima je i Interova. Nada se transferu u Barsu i Inter mu je rezervna opcija… Šansa Nerazura je da već sada u januaru dostave ponuda Laciju i plate obeštećenje što bi u Rimu radije prihvatili nego da igrača izgube za džabe narednog leta.

Takođe, Inter se nada i dovođenju Đerara Deulofeua na dvogodišnju pozajmicu iz Barselone, ako katalonski klub kupi Kutinja iz Liverpula ove zime. Deulofeu je raspoložen za povratak u Milano gde je nekada nosio dres Interovog gradskog rivala i oživeo karijeru. Međutim, sada je u priču uskočila Sevilja koji takođe želi da pozajmi Deulofeua, a na tome insistira novi trener Montela kod kojeg je Španac blistao u Milanu i imali su sjajnu saradnju.

Što se ostalih pojačanja tiče, izvesno je samo da će doći mladi štoper Bastoni iz Atalante kojeg je Inter kaparisao još letos. Ali on je više pojačanje za perspektivu, nego za aktuelni momenat.

Inter želi i brazilskog vezistu Ramiresa iz Đijangusa, igrač želi u Inter ali je problem kineski gazda koji je vlasnik oba kluba. On želi da zadrži Ramiresa u kineskom klubu jer mu je potreban u projektu razvoja domaćih igrača i celog kluba. Ipak, u Interu su optimisti da će stići zeleno svetlo iz Kine za januarsku pozajmicu Ramiresa.

Od ostalih želja poput Pastorea ili Mhitarjana neće biti ništa ako Inter prethodno ne proda Žoao Marija i(li) Brozovića. A kupaca za njih dvojicu, za sada nema…  Pominje se i Milanovo dete Brajan Kristante iz Atalante, ali on je vlasništvo Benfike koja će čekati leto da bi dobila što bolju cenu za italijanskog vezistu.

(FOTO: Action images)


tagovi

Đerar DeulofeuInterItalijaRamiresSerija AStefan De Fraj

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara