"Luka Marković i menadžer Ivica Pavlović"
"Luka Marković i menadžer Ivica Pavlović"

Sa Banovog brda pravac Serija A: Luka Marković potpisao za Krotone

Vreme čitanja: 1min | pet. 15.09.17. | 15:02

Čukaričkom sleduje obeštećenje

Luka Marković i menadžer Ivica PavlovićPre tri godine testovi u slavnom Liverpulu, pre dve se pisalo kako ga je Valter Sabatini označio potencijalom vrednim dresa Rome, letos se pominjalo da bi mogao da nastavi stazama Srba u Benfiki, međutim, Italija je suđena Luki Markoviću.

Mladi napadač Čukaričkog (2000. godište) potpisao je profesionalni ugovor sa Krotoneom. Saradnja je na četiri godine, a biće ozvaničena u predstojećem prelaznom roku. Dotad bivši polaznik Zvezdine omladinske škole ostaje na usavršavanju na Banovom brdu.
"Sve je završeno, Luka je potpisao papire i u januaru se seli u Krotone. Imali smo pozive Torina, Atalante, Genka i Salcburga, napadač je izabrao klub za koji veruje da će mu najviše pogodovati u ovom trenutku, odnosno gde je najpre dobiti šansu u prvom timu. Za njega je Kalčo veliki izazov. Ovom prilikom zahvaljujemo se predsedniku Čukaričkom, Draganu Obradoviću i sportskom direktoru, Vladimiru Matijaševiću, na izuzetnoj saradnji. Brđanima pripada obeštećenje, tako da su sve tri strane zadovoljne", pojasnio je Ivica Pavlović, menadžer koji je odveo bivšeg omladinskog reprezentativca Srbije u Italiju.

Izabrane vesti

MOZZART KVOTE
(3,70) OFK Bačka (3,25) Čukarički (2,00)

Podsetimo, Luka Marković je pre tri godine, zajedno sa Lazarom Đurovićem, iz omladinskog pogona Crvene zvezde prešao u Čukarički.


tagovi

ČukaričkiEvropaItalijaKrotoneLuka MarkovićSerija A

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara