"dopis iz FSS"
"dopis iz FSS"

Sada i zvanično - Ždrepčeva krv na čelu Superlige!

Vreme čitanja: 2min | sre. 03.08.16. | 13:44

Utakmica sa Voždovcem i zvanično je registrovana službenim rezultatom 3:0 za Spartak

dopis iz FSSSada i zvanično: Spartak u treće kolo Superlige ulazi sa maksimalnih šest bodova, iako je na startu sezone igrao bez golova na gostovanju kod Voždovca. Međutim, gruba administrativna greška Zmajeva, koji su u 88. minutu u igru uveli 15-godišnjeg Filipa Stuparevića, koštaće beogradsku ekipu tog jednog boda. Disciplinska komisija FSS i zvanično je obavestila subotičkog superligaša da je meč sa Voždovcem registrovan službenim rezultatom 3:0 u korist Ždrepčeve krvi.

Dovoljno da Spartak sa šest bodova i gol razlikom 6:1 izbije na prvo mesto Superlige uoči gostovanja kod Radnika u Surdulici. Gostovanje na koje Subotičani, nekako prirodno, sada putuju sa višim ambicijama.
"Očekujem da  protiv Radnika odigramo u istom ritmu bez obzira što imaju tvrdu ekipu koja nas je prošle sezone jednom savladala, a jednom smo remizirali. Dobro se poznajemo, neće  biti lako, ali nadam se bodovima. Optimisti smo, idemo da odigramo  po našem sistemu, uz normalne korekcije i prilagođavanja prema protivniku i kretanju rezultata u Surdulici", kaže  za MOZZART Sport fudbaler Spartaka Vladimir Torbica.

Izabrane vesti

Svestan da je još isuvuše rano za bilo kakva obećanja. Jer osim Spartaka još neki su timovi sasvim dobro krenuli. I ne mislimo tu na večite beogradske rivale…
"Dobro je što je ovako počelo jer će biti puno uzbuđenja. Ima dosta kvalitetnih timova koji će se još pojačavati. Napredak, kao povratnik u Superligu, prijatno je iznenadio, dao je četiri gola večitima. Dobro igraju Lučani i potvrdilo se da su se opasno pojačali. I ne samo oni, biće interesantno takmičenje", konstatovao je Vladimir Torbica.

Utakmica Radnik - Spartak igra se u subotu od 20 sati.

Piše: Đurđe Mečanin
Foto: Instagram/fcspartaksubotica


tagovi

fk voždovacSuperligaSrbijaFilip Stuparević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara