""
""

Sale Janković doveo Filipa Mladenovića

Vreme čitanja: 1min | uto. 20.12.16. | 14:31

Levi bek u četvrtak potpisuje za Standard

Sve je dogovoreno! Ostale su još samo formalnosti. A one su zakazane za četvrtak jutro. Filip Mladenović je novi fudbaler Standarda iz Liježa.

Doskorašnji fudbaler Kelna dogovorio je sve uslove saradnje sa ekipom na čijoj klupi sedi srpski stručnjak Aleksandar Janković, za četvrtak su zaklazani lekarski pregledi i ako na njima bude sve u redu, a nema sumnje da hoće, naš reprezentativac će otvoriti novu etapu u karijeru, prelaskom u jedan od tri najveća kluba u Belgiji.

Izabrane vesti

Mladenović u Liješ stiže na pozajmicu do kraja sezone, s tim da će Standard imati pravo otkupa njegovog ugovora od Nemaca, ukoliko sve strane budu zadovoljne takvim epilogom. Na njegovom dolasku insistirao je upravo Sale Janković, koji ga po dobrom pamti iz vremena saradnje u Crvenoj zvezdi, ali i u mladoj reprezentaciji Srbije. 

Nekadašnji prvotimac BATE Borisova ne bi trebalo da ima problema sa privikavanjem na novu sredinu, tim pre što će mu osim Jankovića, u svlačionici društvo praviti još jedan Srbin, štoper Miloš Kosanović.

Posle slabog starta sezone Standard je stabilizovao formu upravo dolaskom Aleksandar Jankovića za trenera sredinom septembra, trenutno je osmi na tabeli belgijskog prvenstva, a od Filipa Mladenovića (odigrao samo dve bundesligaške utakmice ove sezone) očekuje se da ekipi pomogne u proboju u gornji dom.

(FOTO: Action images)


tagovi

Standard LiježŽupiler Pro ligaNemackaKelnFilip MladenovićEvropaBelgijaAleksandar Jankovic

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara