""
""

Sam svoj menadžer!

Vreme čitanja: 1min | čet. 15.09.16. | 18:17

Antoan Grizman povukao zanimljiv potez...

Sledeće fudbalsko leto doneće nam novi megatransfer, a u centu pražnje biće po svoj prilici Antoan Grizman, prva zvezda Atletiko Madrida. Kako Francuz ima otkupnu kaluzulu od 100.000.000 evra u ugovoru sa Jorgandžijama, nije isključeno da neki od giganta poput Sitija, Čelsija ili Junajteda polože na sto pomenutu svotu i dovedu veliko poijačanje.

Izabrane vesti

Izgleda da je i fudbaler sam rešio da krene u tom smeru, pa je povukao konkretan potez tokom nedelje i otpustio dosadašnjeg menadžera Erika Olatsa. Sjajni napadač je otkazao i punomoćje španskoj agenciji Grupo Santos i namerava da sam sebe zastupa u budućnosti.
“Od sada igram fudbal bez menadžera. Naravno uvek ću uvažiti sugestiju mog oca kao i mentora Erika Olatsa, ali odluke o transferima ubuduće donosim sam”, izjavio je Grizman za Ekip.

Nema šta, trebaće mu puno sreće nadalje, ali i mudrosti koju je imao Olats, čovek koji mu je sve omogućio u karijeri od početka u dresu Sosijedada, do današnjeg statusa jedne od zvezda svetskog fudbala. Ova informacija neće se svideti ni Dijegu Simeoneu koji bi voleo da zadrži Grizmana, ali mu je sada sužen  prostor za manevar jer se samo Grizman pita.

(FOTO: Action Images)


tagovi

ŠpanijaPrimeramenadžeriAtletiko MadridAntoan Grizman

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara