"Sevastova je uspela da preokrene"
"Sevastova je uspela da preokrene"

Šarapova zaustavljena

Vreme čitanja: 1min | pon. 04.09.17. | 08:45

Sedmog dana US Opena određena prva dva para četvrtfinala u ženskoj konkurenciji. Letonka Sevastova izbacila čuvenu Ruskinju, Kvitova bolja od šampionke Vimbldona

Sevastova je uspela da preokrenePoznata su prva dva četvrfinalna para u ženskoj konkurenciji ovogodišnjeg izdanja US Opena. A to su Anastasija Sevastova - Sloun Stivens i Petra Kvitova - Venus Vilijams.

U duelu dve pobednice Vimbldona, nekadašnje (Kvitova) i aktuelne (Muguruza) slavila je Čehinja rezultatom 7:6 (3), 6:3 čime je stavila do znanja da je spremna za velika dela nakon što je prošle godine doživela tešku povedu leve, (radne) šake kada ju je u kući nožem napao provalnik. Sledeća protivnica snažnoj i iskusnoj Čehinji je još iskusnija Venus Vilijams koja je u tri seta (6:3, 3:6, 6:1) bila bolja od Karle Suarez Navaro.

Izabrane vesti

Drugi od prva dva četvfinalna para čine Anastasija Sevastova i Sloan Stiovens. Letonka je nakon velike borbe uspela da izbaci Mariju Šarapovu rezultataom 5:7, 6:4, 6:2, dok je Amerikanka bila bolja od Julije Gerges, takođe u tri seta sa 6:3, 3:6, 6:1.

(foto: Action Images, usopen.org)


tagovi

Marija ŠarapovaPetra KvitovaUS openVenus Vilijams

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara