""
""

Saša Pavlović ima nešto da kaže Grobarima: Dve rečenice i sve je jasno (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pet. 18.12.15. | 10:41

Krilni košarkaš Panatinaikosa se video porukom obratio navijačima

Talasu optimizma kojim bivši igrač Partizana zapljuskuju aktuelnu generaciju da ne poklekne pred promenjivom formom pridružio se i jedan od najvećih miljenika Grobara u poslednjih nekoliko godina - Aleksandar Saša Pavlović. Krilni košarkaš Panatinaikosa se video porukom obratio navijačima i pozvao ih da budu uz tim, bez obzira na teške trenutke s kojima se klub suoačava u verovatno najtežoj godini od osnivanja.

Pred utakmicu sa Mega Leksom, u 15. kolu Jadranske lige, Pavlović se obratio navijačima izgovarajući samo dve rečenice. Ali, one pogađaju u centar. Nešto slično kao što je on pogađao šuteve dok je igrao za crno-bele.
Podrži Partizan sad kad je najteže! Za druge se navija, Partizan se voli“, rekao je Pavlović u okviru najavnog spota koji prati deo njegovih partija za klub iz Humske, zatim poteze Vanje Marinkovića iz aktuelne sezone, dok kao muzička podloga služi pesma pank Grupe JNA „Uz tebe uvek smo mi“.

Izabrane vesti

Utakmica Partizan - Mega Leks na programu je u subotu od 19 časova u hali Pionir. Rukovodstvo crno-belih je u znak zahvalnosti navijačima rešilo da za nju ulaz bude - slobodan.

Pratite MOZZART i na Vajberu!

(FOTO: Star sport)

 


tagovi

SrbijaSaša PavlovićFK PartizankošarkaKK PartizanJadranska liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara