""
""

Sasuolu se osladilo da pobeđuje, stigla i prva “trojka” kod kuće (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | uto. 28.10.14. | 22:34

Tim iz Ređo Emilije slavio protiv Empolija “iz dvojke u keca” i nastavio da podiže formu

Sasuolo je u prošlom kolu razbio maler i ostvario prvu pobedu u sezoni, a očigledno da je tada četi Euzebija Di Frančeska pao veliki teret sa srca, pa su večeras rasterećeno ostvarili i prvu pobedu na svom terenu. Savladan je  Empoli sa 3:1. Ekipa koja je dobrim igrama sigurno zaslužila više bodova nego što ih trenutno ima na kontu, sada konačno počinje i da materijaizuje dobar fudbal koji igra. U tri kola su ostvarili dve pobede i remi protiv Juventusa, što je više nego respektabilan učinak.

Izabrane vesti

Iako im nije bilo lako protiv Empolija… Toskanci su poveli srećnim golom Kroćea posle slabe intervencije poslednje linije Sasuola i izgledalo je da će odbrambena linija opet upropastiti sav trud ekipe kao što se to često dešavalo ove sezone.

Ipak, u drugom poluvremenu Sasuolo je proigrao i razbio Empoli u paramparčad. Vezista Miziroli se lepo ubacio iz drugog plana i golom krunisao sjajnu asistenciju Safira Taidera koji se polako vraća u nekadašnju formu iz Bolonje.

Samo tri minuta kasnije, Domeniko Berardi je promašio penal. Prvi od kada igra u Sasuolu, ali to nije demoralisalo goste. Flokari je u 61. minutu pogodio posle lepe solo akcije i preciznog udarca sa distance.

Berardi se za promašen penal iskupio u 73. minutu kada je bio na pravom mestu posle centaršuta Sansonea, tako da Sasuolo polako beži iz opasne zone…  

SERIJA A - 9. kolo

Utorak:
Sasuolo - Empoli 3:1 (0:1)
/Miziroli 56, Flokari 61, Berardi 73 - Kroće 18/

Sreda:
20.45: Atalanta  - Napoli
20.45: Kaljari - Milan
20.45: Fiorentina - Udineze
20.45: Đenova - Juventus
20.45: Inter - Sampdorija
20.45: Palermo - Kjevo
20.45: Roma - Ćezena
20.45: Torino - Parma

Četvrtak:
20.45: Verona - Lacio 


tagovi

Domeniko BerardiEmpoliEvropaItalijasasuoloSerđo FlokariSerija A

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara