"Lukaš Teodorčik"
"Lukaš Teodorčik"

Sevilja krenula u napad na najraspucanijeg špica koga možeš da dovedeš za 12.000.000?

Vreme čitanja: 2min | ned. 11.06.17. | 15:27

U pitanju je Anderlehtov Lukas Teodorčik

Lukaš TeodorčikOstrvljani su pisali o interesovanju Liverpula i nešto više Evertona, ali oni najpuzdaniji izvori nisu doneli potvrdu da su te informacije tačne. Ali zato jeste ona objavljena na stranicama Estadio Deportiva u kojoj se kaže da je Sevilja ozbiljno zagrizla za Anderlehtovog Lukaša Teodorčika.

Poljski reprezentativac koji je u protekloj klupskoj sezoi postigao sve skupa 30 golova već godinama je u tefteru Andalužana. Štaviše, lokalni Estadio Deportivo navodi da je tamo upisan još dok je igrao u varšavskoj Poloniji. Ali klub sa “Sančez Pishuana“ se nije odvažio na konkretna dela, pa je morao da postepeno gradi karijeru preko Leha, kijevskog Dinama i sada Anderlehta u kome je eksplodirao.

Izabrane vesti

Cena je u međuvremenu višestruko porasla, pa je sada pitanje da li bi Sevilja uopšte mogla da sebi priušti 26-godišnjeg napadača mada pomenuti španski list piše da bi se Anderleht zadovoljio sa relativno niskim obeštećenjem od 12.000.000 evra. Belgijski naravno pišu o mnogo većim svotama novca.

Anderleht je korpulentnog Poljaka baš nedavno otkupio za 4.500.000 evra, a poznato je da Belgijanci vole da višestruko zarade kad se već odluče na skupocenim investicijama. Setite se samo Aleksandra Mitrovića. Teodorčik je bio još ubojitiji, mada je istini za volju i stariji od srpskog reprezentativca.

Ali Sevilja sada ne želi da joj se ponovi Arkadijuš Milik, koga su pratili još dok je igrao za Gornjik, samo da bi on otišao u Leverkuzen, pa Ajaks i na kraju Napoli u kome je nagovestio koliki je potencijal.

Ipak, sada je tema Teodorčik, a on je spreman za iskorak. Estadion Deportivo kaže: Sevilja ili Everton.  Mada ni jedni ni drugi nisu još presekli i krenuli u akciju.

(FOTO: Action Images)


tagovi

ŠpanijaSeviljaŽupiler Pro ligaPrimeraLukaš TeodorčikEvropaBelgijaAnderleht

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara