"Marko Simonović"
"Marko Simonović"

Simonović: Mnogo nam nedostaje Rakoč, ali pokazali smo da smo ozbiljan tim

Vreme čitanja: 2min | čet. 30.05.13. | 00:39

“Definitivno je bila dobra utakmica, Mega je uvek jako nezgodna ekipa, jako dobra ekipa, sa kvalitetnim igračima, već sam rekao to i ranije. Dobili smo tu prvu utakmicu, ali nema vremena za slavlje, već moramo što pre da se oporavimo i pripremimo za naredni meč, jer idemo u Kruševac da probamo da rešimo ovu seriju sa 2:0", rekao je o meču ovaj 26-godišnjak

Marko SimonovićČovek koji je uz Borisa Savovića i Demarkusa Nelsona definitivno najviše pokazao u pobedi nad Megom u Pioniru jeste odlični šuter, Marko Simonović, koji je meč završio sa 18 poena.
“Definitivno je bila dobra utakmica, Mega je uvek jako nezgodna ekipa, jako dobra ekipa, sa kvalitetnim igračima, već sam rekao to i ranije. Dobili smo tu prvu utakmicu, ali nema vremena za slavlje, već moramo što pre da se oporavimo i pripremimo za naredni meč, jer idemo u Kruševac da probamo da rešimo ovu seriju sa 2:0. Ne znamo kakva je trenutna situacija sa Novicom, neki kažu da će igrati, neki da neće, mi ćemo svakako jako ući u utakmicu i probati da već tamo rešimo pitanje pobednika“, rekao je Simonović.

Još jednom je odlični šuter bio raspoložen za postizanje poena iz igre, a na ruku mu je išla zonska odbrana Mege, koju su crveno-beli u ključnim momentima razbili.
“Oni igraju tu zonu i zato ima dosta prostora za šut. Međutim, mi smo tu zonu jako dobro napadali, kao i dole ispod koša. Uspeli smo da Bobija Marjanovića izvučemo malo spolja i spustimo dole loptu. Nisam siguran, ali mislim da su oni samo pola utakmice igrali zonu. Mi smo odlično napadali, spremićemo se još bolje za sledeću utakmicu, pa ćemo videti šta će biti“.

Izabrane vesti

Kruševac je poznat kao izuzetno težak teren za igru, a s tim se složio i 26-godišnji krilni igrač.
“Istina, u hali u Kruševcu je malo nezgodnije da se igra, posebno jer ne radi klima pa ume da bude dosta klizavo. Međutim, kako je njima tako je i nama, nema alibija“.

Iako kapiten Igor Rakočević nije igrao, ostatak tima uspeo je lepo da raspodeli poene, što će imati dosta dobar uticaj na naredne mečeve.
“Iskreno, nisam to ni gledao, rekao sam još posle utakmice sa Vojvodinom da smo mi jedan ozbiljan tim i ko god da nije u timu mi to možemo da nadomestimo, tako smo uspeli i sada. Ja se nadam da će se Igor što pre vratiti na teren jer on je naš vođa“, zaključio je Simonović.

(FOTO: MN Press)


tagovi

FK Crvena zvezdaIgor RakočevićKK Crvena zvezdaKošarkaška SuperligaMarko Simonovićplej-ofSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara