"Stiv Kopel"
"Stiv Kopel"

Sitijev čelnik gleda Džamšedpur

Vreme čitanja: 1min | pet. 05.01.18. | 13:13

Sedmomesečni fudbalski klub još nije dao gol kod kuće

Stiv Kopel

Postojiš tek nepunih sedam meseci, a već si privukao pažnju Mančester Sitija. Uspeh je to. Novi indijski superligaš Džamšedpur ugostiće danas i sutra Ferana Sorijana, izvršnog direktora Građana, suverenog lidera engleske Premijer lige. Nekadašnji čelnik Barselone posetiće čedo Tata Stila, giganta u proizvodnji čelika i jednu od najjačih kompanija u ovoj oblasti na svetu, i prisustvovati meču 8. kola Superlige u kome Džamšedpur dočekuje Mumbaj.

Izabrane vesti

Velika polemika vodila se početkom sezone o stanju Tata Sports kompleksa, koji gotovo da nije ispunjavao uslove za igru. Lopta se ipak "terala", pošto je teren na jedvite jade adaptiran i trava se najzad primila. Možda je i to razlog zašto je Džamšedpur tim koji igra mečeve sa najmanjim brojem golova. Samo 0,57 pogodaka po susretu svrstavaju ovaj tim među najtvrđe ekipe na svetu, sasvim sigurno.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Pet 15:30 8602 INDS1 Jamshedpur - Mumbai City ki 1 2,85

Ujedno, momci iskusnog engleskog trenera Stiva Kopela još čekaju na trijumf kod kuće. Do sada su odigrali tri meča pred svojim navijačima i izboksovali tek bod. Treba li napominjati da nisu dali gol kod kuće. Možda je vreme da se danas situacija promeni...

INDIJA 1, SUPERLIGA - 8. KOLO

Sreda
Atletiko K. - Goa 1:1 (1:1)

Četvrtak
Kerala - Pune 1:1 (0:1)

Petak
15.30: (2,85) Džamšedpur (2,55) Mumbaj (2,95)

Subota
15.30: (2,95) Nortist Junajted (3,25) Goa (2,30)

*** kvote su podložne promenama

(FOTO: Action Images)


tagovi

Stiv Kopelsportsko klađenjemeđunarodni fudbalIndija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara