"Edson"
"Edson"

Skućio se i Edson

Vreme čitanja: 2min | čet. 22.12.16. | 09:13

Bivši fudbaler Crvene zvezde će ponovo igrati u Brazilu

EdsonBivši fudbaler Crvene zvezde Edson da Silva pronašao je novi klub! U pitanju je brazilski niželigaš Mirasol! Dakle, ipak je ovaj 30-godišnji štoper odlučio da nastavi karijeru u domovini, u klubu koji će se takmičiti u Paulisti A1 od početka februara 2017. godine.

Edson je bio zadovoljan na predstavljanju u novom klubu.
"Mirasol mi je otvorio vrata za povratak u Brazil. Vredno ću raditi da odigram odlično u Paulisti", rekao je bivši fudbaler Sao Paola.

Izabrane vesti

Ovaj momak je po dolasku u Crvenu zvezdu pokazivao dobre rezultate na pregledima fizičke spreme, ali sve to je palo u vodu kada je kročio na teren. Iako su navijači na stadionu Rajko Mitić očekivali stamenog Brazilca koji će vući konce odbrane i biti neprelazni stub, to se nije dogodilo. Nije bilo ni blizu.

Edson je pružao siromašne partije, grešio je i ubrzo je postalo jasno da sa njegovim dovođenjem napravljena velika greška. Klub je tražio način da ga se otarasi, to ga je prema nekim informacijama koštalo oko 270.000 evra, a Edson je klubu oprostio godinu i po dana ugovora.

Proveo je šest meseci u Beogradu, a bez obzira na jako loše igre u crveno-belom dresu uspeo je sada da nađe novu "kuću".

Za Edsona su interesovanje u međuvremenu pokazala i još druga dva brazilska kluba (od njih je jedan KRB, drugi neimenovan), a čak je mogao da se oproba i u Kini. Ipak, posle prvog izleta van zemlje, nije bio raspoložen da ulazi ponovo u takvu priču.

Ovaj fudbaler karijeru je započeo 2005. godine, a najveći trag je ostavio igrajući za Sao Paulo od 2012. do 2015. godine. Sada će ponovo igrati u domovini.

U Mirasolu.

(FOTO: Starsport)


tagovi

međunarodni fudbalJužna AmerikaEdson SilvaBrazil

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara