"Stefan Čikić na treningu"
"Stefan Čikić na treningu"

Slaviša Stojanović precrtao šestoricu

Vreme čitanja: 1min | pet. 20.09.13. | 09:13

Đuričković, Nenadić, Đorđević, Ahčin, Čikić, Luković ubuduće neće trenirati sa prvim timom

Stefan Čikić na treninguMoralo je da se preseče, a ceh lutanja uprave Crvene zvezde tokom letnjeg prlaznog roka platili su Nikola Đorđević, Petar Đuričković, Nemanja Ahčin, Stefan Čikić, Ljubo Nenadić i Stevan Luković, koji prema informacijama Sportskog žurnala do daljeg neće trenirati sa prvim timom beogradskog kluba već pod budnim okom Ivice Momčilovića.

Sa šefom struke radiće četiri golmana i preostalih 24 igrača računajući tu i Darka Lazovića, koji je u fazi oporavka.

Izabrane vesti

Među njima i Migel Arauho, Roberts Omega, Marko Mirić, Stefan Mihajlović i Milan Jokić, koji su kao i prvopomenuta petorka bili na "pragu eliminacije", ali su uspeli da sačuvaju status u klubu.

Jasno je, ipak, da je rukovodstvo Zvezde omanulo s obzirom da je već posle priprema u Sloveniji (na pojedinim treninzima bilo i po 40 igrača) bilo jasno da je u klubu previše igrača. Ali, samo su četvorici pronađeni klubovi za kaljenje, dok će šestorica praktično izgubiti šest meseci.

Za igrače poput Lukovića (1993. godište) Đorđevića (’93), Ahčina (’94), Čikića (’94), pa i nešto starijeg Petra Đuričkovića (’91) to je zaista preduga pauza.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

FK Crvena zvezdaLjubo NenadićNemanja AhčinNikola ĐorđevićPetar ĐuričkovićSlaviša StojanovićSrbijaStefan ČikićStevan LukovićSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara